SEPTEMBER BEAUTY FAVS

Oktober er her, og da er det vel på tide å ramse opp alle september beauty favorittene! Jeg har også tatt frem noen gamle favoritter, som bare har ligget i skuffen (og som kanskje egentlig burde kastes.. Hehe, ups), samt et par nye som jeg virkelig har ELSKET denne måneden. Garnier hårkur Maybelline baby lips lip balm Origins zero oil toner NYX concealer Clinique moisturizer, under eye serum & eye make up remover The body shop lip balm dragefrukt (gammel) & body butter Zoya nail polishMine topp 3 favoritter denne måneden:

Garnier respons 
hårkur har vært min lifesaver i mange år nå. Jeg har merket så ekstremt store forskjeller fra når jeg bruker denne kontra de få gangene jeg ikke bruker den. Den etterlater håret mitt silkemykt, jeg sliter ikke med frizzy hår og i tillegg kan jeg si farvell til alle flokene. Da jeg var i Sverige tidligere i sommer hamstret jeg et par forskjellige varianter av disse med meg, og akkurat nå bruker jeg den i honning. 

Zoya neglelakk er min absolutte favoritt merke når det kommer til neglelakk. Jeg kan ikke skryte nok av disse. Jeg har kun 2 farger av disse, og er så og si bare de to jeg går med. De holder så utrolig lenge på neglene før de begynner å flasse av. Jeg er helt fascinert av kvaliteten på disse.

The body shop Coconut body butter. Jeg elsker alt som lukter av kokos, og derfor har body butteren I kokos vært en stooor favoritt. Jeg har aldri vært fan av body butters generelt, men det siste året har jeg vært frelst. 

0 Comments

Skriv en ny kommentar

hits