RED JUMPER

 

 

Jeg er den personen som gjerne alltid har blitt spurt om jeg er redd for farger, til og med da jeg studerte interiør og hadde fargelære ble jeg daglig spurt om jeg var redd for å bruke farger. Haha. Sannheten er vel at jeg alltid har vært glad i nøytrale farger, der svart, hvitt og grått (med et hint av rosa) alltid har vært det jeg har gått for uansett. Jeg hadde heller aldri sett for meg at jeg var personen som kom til å gå til innkjøp av en knall rød stripete genser, but here we are..

Genseren er fra H&M trend, og jeg ble så betatt at jeg omtrent fikk hjerteinfarkt da jeg pent hang den på plass igjen etter å ha sett den. Det sier seg vel selv at jeg gikk tilbake, hentet den, gikk til kassa uten og i det hele tatt se meg tilbake. 

 

// I'm not that kinda girl who wears colors, and when I was studying interior design I would often get the question from my teachers if I was afraid of colors. Well, let's be honest, I'm not that kinda girl who has been using colors, and I've always been into neutrals (with a hint of pink of course). 

This jumper tho', I actually couldn't resist on not buying it, and to be honest, I'm so in love with it. And btw, it's from H&M trend.

4Comments

Fredrikke Gustavsen

11.09.2017 kl.20:31

Åååå den var superfin! Kjempe fine bilder <3

Therese Pettersen

11.09.2017 kl.20:38

Fredrikke Gustavsen: Tusen takk <3

Little Miss Sunshine

12.09.2017 kl.09:04

Den var jo kjempefin :-D

Therese Pettersen

12.09.2017 kl.22:46

Little Miss Sunshine: Takk :D

Skriv en ny kommentar

hits