THE PERFECT DAY TO NIGHT OUTFIT

Hey guys - happy saturyay! Hvordan har uken deres vært? Min har vært en smule craycray - for å si det mildt. Jeg har hatt så mye lesing og skolejobbing, samt vært på jobb 2 kvelder i tillegg - det har tatt skikkelig på for å si det mildt, men jeg er heldigvis a jour med alt jeg ønsket å få gjort (forutenom bloggen - hjelp!) - noe som jeg er ganske fornøyd med! I tillegg fylte jeg også 23 år i går! yaay!
 
Sist uke ble jeg kontaktet av AUrate New York som ville ha meg til å lage et inspirasjonsinnlegg med et moodboard på det perfekte day to night outfit ideen. Å lage inspirasjonscollager er jo noe av det gøyeste jeg vet om, så den utfordringen tenkte jeg meg ikke om 2 ganger før jeg sa ja til!

I hverdagen kan det være ekstremt vanskelig å plukke ut et antrekk når man skal avgårde på jobb. For ganske mange (inkludert meg selv) er man i en jobb der man får tildelt klær fra bedriften som det forventes at man skal bruke i løpet av dagen man er på jobb, enten om man jobber innen helsevesenet, eller butikkmedarbeider. Det er så lett å si om morningen at "man skal jo skifte når man kommer til jobb uansett, så hva er vitsen?" Jeg har selv falt i den fellen altfor mange ganger - det er jo så lite inspirerende og ikke minst lite motiverende til å engang prøve. Skal man også ut med venninnegjengen etter jobb ender man alltid opp med å angre ekstremt på at man ikke prøve i alle fall i 5 minutter ekstra på å finne der perfekte antrekket. Noen som kjenner seg igjen?

I min inspirasjon med det perfekte "day to night" antrekket har jeg tatt utgangspunkt i det minimalistiske, og det typisk hardworking businesswoman uttrykket - som er en stor favoritt fra min side. Jeg elsker det enkle og minimalistiske, men at det også skal være stilfult på samme tid. Jeg har valgt å fokusere på et par basicplagg, som er superlett å bruke fra dagtid til kveldstid - for ikke minst å vise hvor lett det faktisk er å bare kaste et par finsko i vesken, du kan jo alltids sette sneakersene igjen på jobb! Hope you like it!

Ikke hørt om AUrate New York? Vel, da anbefaler jeg på det sterkeste å sjekke dem ut! De har så utrolig mange nydelige minimalistiske tilbehør som passer til hvert antrekk! gå direkte til siden her

For international readers, please use google translate :)DAY OUTFIT
TOP here
PANTS here
COAT here
BAG here
SNEAKERS here (adlink)

NIGHT OUTFIT 
TOP here
PANTS here
KIMONO here (adlink)
BAG here
SHOES here

OUTFIT DETAILS
NECKLACE here
 


WHAT DO YOU GUYS THINK?

 

Ps: Jeg får ikke betalt for å gjøre dette innlegget :)

3Comments

Henriette Celin

03.09.2016 kl.14:52

Så flott! og fine tips ^^

Evelin

03.09.2016 kl.15:30

åh så fint :*

Pernille

03.09.2016 kl.17:31

Fine antrekk, og det finnes så mye kule klær som man kan sette sammen til et stilig antrekk!

Skriv en ny kommentar

hits