15 QUESTIONS

HAPPY SATURYAAAY! Endelig helg dere! Jeg kom meg akkurat ut dørene fra jobb og klarer nesten ikke vente til å kaste på meg kosedressen når jeg kommer hjem. I dag skal jeg bare slappe helt av og ikke gjøre noen som helst ting! Anyways; jeg fant denne 15 spørsmåls "taggen" på Janne sin blogg og tenkte jeg skulle gjøre det samme! Det er jo så gøy å svare på slike spørsmål, og håper dere også gjør det? :) 

1. Hva irriterer du deg over hos andre mennesker?

Ekstremt lite i grunn, med mindre det er noen som oppfører seg som en arrogant tulling som ikke har respekt for andre mennesker, så skal det mye til før noen irriterer meg.

2. Har du noe som du er skikkelig dårlig på?

Veeeel.. Når det kommer til alt sånn atletiske ting, så vil jeg si jeg er skikkelig dårlig på alt, særlig slalom. Haha, har dårlig erfaring med sporten. Prøvd det en gang, aldri mer igjen.

3. Har du noen rare fobier?

Er ikke særlig glad i edderkopper på nært hold, og sprøyter. Hjeeeelp!

4. Hvilken sang elsker du i hemmelighet, og synger når ingen hører på?

Hmm. Ingen spesiell tror jeg? Kanskje det må være å synge og danse til skikkelig old school Britney Spears eller spice girls på kjøreturer når jeg kjører alene. Haha
5. Har du et navn som bare familien din kaller deg?

Familien har alltid kalt meg Thea. Jeg er ikke helt sikker på hvor det kommer fra, men det har nesten blitt sånn med årene at jeg reagerer bedre på det enn hvis noen roper Therese. 

6. Hva gjør du når du blir nervøs?

Jeg babler veldig mye og sier mye eeeh.. 

7. Hvilken side av sengen sover du på?

Jeg liker best høyresiden (altså, høyresiden for når man ligger på rydden, om det gir mening) for meg er alt annet ekstremt rart. 8. Hva var ditt første kosedyr og hva het det?

Årh! Det må være Herr moll som var en mullvarp-bamse jeg kjøpte i dyreparken da jeg var 8 år! (den er faktisk 15 år i år! Hjelpes som årene flyr!) Har han fortsatt og står i sengen på gjesterommet hos mormor og morfar! Han klarer jeg aldri å kvitte meg med, rett og slett fordi han var min favoritt i mange år!

9. Har du noe som du ber andre gjøre, men aldri gjør selv?

Jeg vet faktisk ikke! Haha

10. Hvilken vei står du i dusjen?

Jeg har ikke noen spesiell vei jeg står i dusjen.. 

11. Hva er din favoritt når det gjelder junkfood?

U know. McDonalds, Burger king. Jeg tror nok Burger king må være favoritten. De er best på alt! (og så har du ufattelig gode løkringer!)
12. Er du utadvendt eller sjenert?

Jeg kan virke veldig sjenert i starten, men når man først kjenner meg vil jeg påstå jeg er veldig utadvendt! Jeg er veldig pratsom av meg, og særlig etter at jeg begynte å jobbe i butikk for noen år siden har jeg bare blitt mer og mer utadvendt med årene. 

13. Hva liker du best ved deg selv?

At jeg er veldig omtenksom, trofast og tenker som oftest på andre før meg selv. 14. Er du avhengig av noe?

 Vann, havregryn med yoghurt ( det er så godt!) , frukt og iskaffe på dager det trengs. 

15. Hva er du hektet på akkurat nå?

Kan man si youtube? Jeg elsker å bruke late kvelder på å se på youtubevideoer. Min absolutt favoritt er Carly Cristman (kanalen hennes finner du her), hun er så hysterisk morsom at det er verd å følge henne! 

2Comments

Vilde

31.07.2016 kl.21:15

Supermoro å lese :D Veldig fint antrekk på deg også <3

Therese Pettersen

31.07.2016 kl.23:18

Vilde: takk <3

Skriv en ny kommentar

hits