MARIA BLACK FINE JEWELLERY... MY LEATEST BUY

 

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er noe typisk partygirl; jeg liker svært lite å bruke penger på alkohol, rett og slett fordi jeg syns det er unødvendig å sløse det bort på noe som ikke er bra for helsa og ikke minst bare får deg til å føle deg dårlig i mange dager etterpå, og om pengene ikke går til sparing, unner jeg meg også noe som kanskje koster litt ekstra, men som jeg vet vil vare i lang tid etterpå; slik som disse øreringene. Jeg følte meg ganske craycray (les: jeg svettet og skalv - haha!) når jeg dro kortet på et par øredobber til 700 kr; men de var virkelig verd hvert eneste øre.

 

// I'm not that typical party girl who likes spending money on partying and alcohol - instead I love spending money on some fine jewellery and that kind off stuff. I recently bought this pair of earhoops from the brand Maria Black and ATM I'm totally in love, but to be honest, I kinda felt I was totally craycray (read: I was shaking and sweating - haha!) when I payed like 700 nok for these, but it was totally worth it! 

 

2Comments

Sandra

20.07.2016 kl.18:44

De var nydelige:)

Evelin

20.07.2016 kl.18:53

Nydelige øredobber :) skjønner godt at du synes det svidde litt med 700 kroner for øredobbene . De er nok av bedre kvalitet og du kan bruke de te finere anledninger :) fine bilder og ønsker deg en god sommer :)

Skriv en ny kommentar

hits