PLANNER FOR NEXT YEAR

Fra høsten av blir hverdagen så travel som aldri før. Det å klare å holde kontroll både skolehverdag, jobb og alt annet jeg også har lyst å gjøre skal visst ikke være så enkelt som jeg hadde sett for meg det skulle være. Jeg kjente jeg fikk litt klump i halsen da jeg for noen dager siden fikk vite både timeplan for første semester og ikke minst hvor mange eksamener jeg kommer til å ha.

Hjelp! Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal få tid til å gjøre alt, men en ting er i alle fall sikkert; jeg er klar for det meste - og for å holde orden i den kommende skolehverdagen har jeg designet min egen planner. Det er jo så genialt. Tidligere har jeg aldri brydd meg med å ha en slik planner, rett og slett fordi jeg er ekstremt glemsom og redd for at investeringen av en sånn bare vil være bortkastet. I år blir det annerledes, da jeg har store planer om at det skal være min trofaste venn; jeg har jo allerede brukt god tid på å sette sammen collagene og bestemme meg hvordan jeg vil ha den.

Jeg er så fornøyd med både designet på utsiden og innsiden av den. En hel haug med inspirasjon på utsiden som kommer til å holde inspirasjonen oppe, og ikke minst skal jeg også klikke hjem masse koselige stickers og annet gøy fra etsy.com slik at planleggingen av ukene blir hakket gøyere. 

 

3Comments

Karina Larsen

07.07.2016 kl.17:53

Så utrolig stilig :)

Veronica S

07.07.2016 kl.18:53

Så fin!

Greit å ha orden! Går så bra så!

lisarorvik

07.07.2016 kl.20:10

Så fine planer, nydelig bilder :) (Har forresten en giveaway på min blogg nå, der du kan vinne finne premier til en verdi av 2000kr)

Skriv en ny kommentar

hits