DINNER RECIPE : Meatfree pasta bolognese




YOU'LL NEED

PASTA / PASTA
BNNER / BEANS
ASPARGES BNNER / FRENCH BEANS 
LINSER / LENTILS
TOMATSAUS  / TOMATO SAUCE
PARMESANOST / PARMESAN CHEESE 


THIS IS HOW YOU DO:

1. Kok opp pastaen i en gryte.
Cook the pasta.
2. Hell litt olje i en gryte, hell oppi aspargesbnnene sammen med bnner og linser. La dette surre litt i panna fr du heller over 
tomatsausen og la det koke til pastaen er ferdig. 
Use some olive oil in a pot and put the vegetables (beans, french beans and lentils) into a pot before putting the tomato sauce into the pot let it cook for a couple of minutes. 
3. Server gjerne med litt parmesanost (eller vanlig ost) p topp. 
Top it off with some parmesan cheese (or regular cheese). 
4. Bon appetit! 
Bon appetit!
 




For en stund siden fant jeg denne oppskriften p en youtube video, og jeg ble s nysgjerrig at jeg bare mtte prve den ut med en gang. Jeg elsker pasta, og pasta bolognese er en stor favoritt for meg. Den siste tiden har jeg ogs prvd spise mindre kjtt, ikke fordi jeg er fast bestemt p bli vegetarianer, men rett og slett fordi jeg ikke fler behovet for spise kjtt til et hvert mltid jeg har. Denne oppskriften er virkelig et godt alternativ til dette ettersom at man erstatter kjttet med bnner og linser. Yummy.. Denne oppskriften er ogs ekstrem bra til bruke som meal prep til dagen etter - den smaker nesten bedre dagen etter. S her er det virkelig bare lage ekstra store porsjoner, legge det i bokser i kjleskapet for ha til middag et par dager etter. Man blir jo aldri lei av spise slikt mange dager p rad, og ikke minst sparer man ogs forferdelig mye tid p det! 


// A while ago I found this recipe on a youtube video and I was so curious that I just had to try it out right away. I love pasta and pasta bolognese must be my all time favorite. Since I'm trying to eat less meat, not because I am determined to become a vegetarian, but simply because I do not feel the need to eat meat to every meal I have. This recipe is really a good alternative to this since that replacing meat with beans and lentils. Yummy .. This recipe is also extremely good to use as meal prep for the next day - it tastes almost better the next day. Just make bigger portions, put it in boxes in the fridge to have for dinner a few days after. It's so good when you're trying to do a quick dinner, and this is also a life saver when you don't have much time, or want to spend much time in the kitchen. 

3Comments

lisarorvik

11.07.2016 kl.20:45

Dette s kjempe godt ut :)

Henriette Celin

11.07.2016 kl.20:47

S nydelig ut (:

Karina Larsen

11.07.2016 kl.20:49

S deilig :)) Takk for oppskrift!

Skriv en ny kommentar

hits