APPS | MY CURRENT MUST HAVES

Apper er min nye obsession for tiden. Jeg elsker å utforske nye ting, spesielt i denne teknologiske verden. Jeg merker også at jeg blir litt lett påvirket av når de rundt meg sier at "Denne appen bare du ha Therese!" - så ja, da må jeg vel bare ha den? haha. Jeg har som de fleste andre mange apper som jeg bruker flittig hver dag og noen som bare er der, men de som er mine absolutt favoritter og som jeg ikke kan leve uten for tiden har jeg samlet i en liste under.INSTAGRAM - er jeg totalt avhengig av. Det er så mange inspirerende bilder som blir lagt ut, og ikke minst mange inspirerende sjeler som legger ut så mye kule snaps! 

WEHEARTIT & PINTEREST - De fleste av dere kjenner vel til disse appene/nettsidene. Jeg personlig elsker å sitte på weheartit og pinterest for å finne inspirasjon og ikke minst lage mapper til f.eks festideer, outfit inspo osv. Personlig liker jeg ekstra godt pinterest ettersom man kan finne så mange utrolig kule DIY ideer, og ikke minst masse mat -, drikke - og kakeoppskrifter. Du kan følge meg her (weheartit) og her (pinterest). 

SHAZAM - er min absolutt favorittapp noensinne! Hører man en kul sang i butikken eller på et utested som man bare lurer på hva er, men ikke klarer å finne frem er det bare et tastetrykk unna for å finne sangens tittel og artist. Helt genialt spør du meg. FACETUNE - Helt genial app til redigering. Jeg har laget et mer omfattende innlegg på hvordan jeg redigerer instagrambildene mine, der jeg skriver om facetune. Det kan du lese her :)

AFTERLIGHT - bruker jeg mye til å beskjære bilder, lage rammer rundt bilder osv til instagrambildene mine. Jeg pleier ikke å bruke den til å redigere lysstyrke osv ettersom jeg gjerne bruker facetune eller photoshop til det. 

VIPS - appen utviklet av DNB som lar deg motta eller overføre penger på en ganske så enkel måte. Jeg hadde ærlig misforstått hele konseptet, og trodde det kun var i bruk for kunder av DNB, og ettersom jeg ikke har DNB som bank selv trodde jeg at det var noe jeg ikke kunne benytte meg av. Jeg var ganske sent ute med å få denne selv, og det var bestevenninna mi som overtalte meg til å få den - og jeg angrer ikke. Skylder man en venninne penger, eller omvendt er det bare å overføre penger med et tastetrykk, uten kodebrikke og det hele. Det er jo bare helt fantastisk, og ikke minst latterlig enkelt!


HVA ER DINE FAVORITT APPER?

 

xo Therese

1 Comment

Henriette Celin

22.06.2016 kl.17:10

Vipps er genial! og den Shazam har jeg hørt om. Veldig lur den og virker det som ^^

Skriv en ny kommentar

hits