THERESE TIPSER: SKOPLEIE

Hei lørdag og helg! Jeg har merket at det har blitt utrolig populært med disse typiske tipse-spaltene rundt på blogger, så jeg tenkte å gjøre det samme. Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å ha disse, men jeg vil i alle fall ha 1-2 ganger i måneden. Spalten får også en egen kategori på bloggen slik at det blir lett å finne de frem i ettertid! Anyways, denne gangen vil jeg tipse om noen helt supre produkter til sko, og særlig da til hvite sko. 
 OM PRODUKTENE

Sprayflasken (den svarte) er en spray som man sprayer på enten hele skoen eller områder og lar virke inn i et par minutter før man tar en klut eller en svamp og skrubber skoene. Denne vil fjerne all skitt og flekker som har satt seg og skoene blir like fine som nye. Denne er fra merket sneakers lab og kan kjøpes på urban butikkene (som jeg vet om). Den andre flasken derimot er en krem som man smører på skoene som skal pleie skoene, samt inneholder imprignering som skal hjelpe å holde skoene hvite. Denne er fra merket pedag international og kan også kjøpes på urban butikkene.

Etter å bare ha brukt disse produktene er jeg helt frelst! 

SJEKK FORSKJELLEN DA DERE! PRETTY CLOSE TIL HELT NYE SKO SPØR DU MEG!

3Comments

Henriette Celin

28.05.2016 kl.17:10

Så bra det ble! så gode som nye ut ja :-D

ida

28.05.2016 kl.18:03

åhhh resultatet ble jo kjempefint! tror det er noe jeg må skaffe meg altså :D

HeidiAngelica

28.05.2016 kl.19:32

Supert tips! - Et annet godt tips er også og bruke plasterfjerner :D Men det er gull verdt med sånne tips når man har med hvite sko og gjøre, det er ikke alltid lett og holde de hvite:p

Skriv en ny kommentar

hits