MINE MAI FAVORITTER

 

Another month, another set of favorites.
Det er nesten sykt at mai måned også snart er over. Tiden går så fort at jeg klarer nesten ikke henge med om dagen - det var nesten sånn at jeg måtte klype meg selv i armen da jeg så at det kun er noen få dager igjen før juni står og banker på døren.

Denne måneden har jeg hatt et par nye favoritter som jeg har blitt utrolig fort glad i, men også et par gamle favoritter som jeg har tatt flittig i bruk igjen denne måneden. Under her kan dere derfor se mine favoritter for måneden som har vært

LE BLANC DE CHANEL
Min absolutt favorittprimer. Jeg syns ikke denne gjør noe særlig på holdbarheten på foundationen, men gir utrolig god fukt, mye glød og ikke minst er den veldig god på å jevne ut porer.

DIPBROW POMADE
Jeg kommer aldri til å bruke noe annet igjen! Denne her er bare helt fantastisk å jobbe med.
få tak i den her (adlink)

NAKED 2 BASICS
Verdens fineste palett når det kommer til matte hverdagslige øyenskygger. Den har alt fra en veldig lys skygge, mange bruntoner og en sort. Perfekt til alle anledninger! 
få tak i den her (adlink)

RESCUE ME!
En gammel favoritt som virkelig vært på topp denne måneden! Denne er bare helt fantastisk. Jeg personlig sliter med masse kviser, spesielt i T-sonen og har prøvd så og si alt jeg kommer over for å bli kvitt det. Men denne her er bare helt fantastisk og bare på noen få dager er de største problemene nesten helt borte. Dette er en gelé som du smører på urenheter, lar den tørke inn i huden og tørker ut alle kvisene. Veldig viktig å bruke en god fuktighetskrem etter at den er helt trekt inn i huden.

PICTURE PERFECT DAY
Denne kjøpte jeg sist helg, og jeg ble forelsket fra første bruk. Huden min har aldri vært så fin og myk som etter at jeg begynte å bruke denne. Nå som det er sommer (nesten) og sol ute er denne også helt perfekt ettersom den har SPF i seg.

URBAN DECAY PRIMER POTION
Får øyenskyggen til å holde hele dagen! Jeg har min i fargen eden. 
få tak i den her (adlink)

NYX LINGERIE 
Mitt absolutt favoritt leppeprodukt noensinne. Årh, jeg er så forelsket! Jeg har lenge vært på jakt etter denne, men ettersom de blir så utrolig fort utsolgte er det ekstremt vanskelig å få tak i - jeg følte meg som verdens heldigste når jeg så blivakker.no hadde fått inn igjen på lageret sitt. Jeg bokstaveligtalt satt med hjertet i halsen og klikket en hjem raskere enn jeg klarte å tenke. Haha Jeg har min i fargen lace details, og fargen er så perfekt, bare sjekk på bildene under. 


HVA HAR VÆRT DERES FAVORITTER I MAI MÅNED?

5Comments

Henriette Celin

27.05.2016 kl.16:57

Den dipbrow´en må jeg få prøvd en gang (:

Virker ellers som gode produkter ^^

Parfymen la vie est belle har vært en favoritt denne måneden. Samt Dr. Bronner´s Pure Castile såpe. Både til ansiktet og kroppen. Digger begge (:

Znippen.no

27.05.2016 kl.17:15

Fine favoritter :D Ha en god helg! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

lisarorvik

27.05.2016 kl.17:17

Så fine favoritter :)

Pernille

27.05.2016 kl.17:49

Så mange fine produkter :) Ønsker deg en fin kveld, og riktig god helg!

Ingrid

27.05.2016 kl.20:08

Så fine favoritter :)

Skriv en ny kommentar

hits