REASONS WHY I LOVE LEMONS


GOOD FOR YOUR SKIN

Når det kommer til hudpleie kan sitron brukes til så vanvittig mye. Jeg var ikke selv klar over alle metodene man kunne bruke sitron på i hverdagen, og da spesielt i hudpleierutinen før jeg selv googlet det for et par dager siden. For visste du at den er helt super til å kontrollere acne i huden? Alt du trenger å gjøre er å skvise litt sitronsaft i en skål sammen med ca 1 teskje med kanel. Påfør dette på de irriterte områdene med en bomullsdott og la det sitte på huden i ca 10-15 minutter før det renses av. Dette svir såklart litt, ettersom sitronen inneholder mye syre, men dette tipset er gull verdt og huden vil takke deg senere! Er man også på budsjett og ønsker en god skrubb for huden er det ikke bare kaffekruten som er en reddende engel - bland sammen sitronsaft og sukker og du har en perfekt skrubb. Ikke bare gjør den godt for huden, men den lukter også godt. Et siste tips er å bruke sitronvann på neglene. Et siste tips er om du sliter med gule negler etter mange ukers neglelakkbruk. Bland litt sitronsaft i en bolle med vann og la fingertuppene være oppi en liten stund. 
 

 


 

 

STAY HEALTHY

Ikke bare nok med at sitron er "superfrukten" for huden, den er også helt super når det kommer til kostholdet. Sitronsaften kan både hjelpe med fordøyelsesproblemer, halsbrann, hodeverk, hjelper å øke energinivået og for ikke å glemme styrke immunforsvaret fordi den inneholder store mengder vitamin c. Andre måter å bruke den på er om man er hangover. Ja, du leste riktig. Den beste instant hangoverkuren er nemlig å bruke ca 2 spiseskjeer ferskpresset sitronsaft sammen med 1 teskje sukker i et glass med vann. 

 

 

Sitron i seg selv er et skikkelig detoxboost i hverdagen, og er det noe et hvert kjøleskap bør inneholde er det sitroner. En sitron om dagen er virkelig det som hjelper for en frisk og sunn hverdag!


 

 

1 Comment

Henriette Celin

05.06.2016 kl.18:02

Sitron er så godt for så mangt. Men visste ikke at det var SÅ bra for akne. Tror jeg må prøve det altså. Takk for tips! ^^

Skriv en ny kommentar

hits