SUMMER IS FOR DOING CARDIO OUTSIDE


MY FAVE COMBO: YOGA AND JUMPROPE


Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å ta bilde av noe treningsrelatert å putte det opp på bloggen, men sannelig overrasker jeg meg selv altså! Nå som influensaen endelig(!) er borte er det på tide å finne frem yogamatten og hoppetauet igjen! Det har virkelig blitt min favorittkombinasjon den siste tiden, og det er jo så effektiv trening at man kan få gjort masse på bare 15 minutter! Tenk det. I dag var til og med været helt på topp, så det å ta treningen utenfor på terrassen var virkelig en fryd i seg selv. 


This is how I do:

Jeg starter alltid med å varme opp med hoppetauet. Jeg hopper i intervaller; samlede ben og hopper mellom 20-30 hopp hver runde. Så har jeg en liten pustepause på ca 5-10 sekund før jeg starter på ny runde. Jeg glemmer ofte å puste når jeg hopper, derfor er det jo viktig å få ta pusten igjen før man starter en ny runde! Etter ca 10-15 minutt med hopping avslutter jeg med litt yogaøvelser! Jeg er ikke veldig opptatt av hvilke jeg gjør, men det som føles komfortabelt der og da - yogaen gjør jeg mest for å strekke ut og finne roen igjen. Det er så herlig.

 

2Comments

Henriette Celin

15.05.2016 kl.16:23

Herlig å kunne trene ute nå som det er så fint vær. Yoga er altså så kjekt! Man blir fort sliten av bare 15 min. ja, hehe ^^

Vilde My

15.05.2016 kl.19:27

Ahh, det er så herlig å trene ute! :) Har selv blitt glad i yoga, og når sola og varmer kommer litt mer til Bodø skal jeg ta med yogamatta ut å trene!

Skriv en ny kommentar

hits