10 THINGS TO DO ON A RAINY DAY

 

Hei mandag og ny måned! Med et forferdelig vær ute skulle man nesten ikke tro at det var mai måned og snart sommer. Det har regnet kameler i hele dag, og jeg er nesten over gjennomsnittet glad at jeg rakk en liten treningsøkt utenfor før regnet tok seg opp på det verste! Slike dager er nesten litt for kjedelige, og spesielt om man ikke vet hva man skal finne på i løpet av dagen. Under har jeg derfor samlet 10 tips til ting man kan gjøre på grå dager som dette.
 

1. DO SOME YOGA
.. Jeg selv har nettopp begitt meg selv ut på den store yoga trenden. Jeg hadde aldri trodd at det skulle være så hardt som det faktisk er - men herregud så deilig det er! Gjør godt for kroppen og ikke minst humøret! Man føler seg nesten som et nytt menneske etterpå!

2. GIVE YOUR WARDROBE A DETOX
.. Throw away your old clothes. En god regel er: Har man ikke brukt det på et år kommer man aldri til å bruke det heller. 3. READ A GOOD BOOK & HAVE A CUP OF TEA IN BED
.. Namastay in bed. Det er vel ikke noe som er mer avslappende enn dette. Det å trekke seg tilbake, lese i favorittboka og drikke te mens man hører regnet plaske utenfor. Når det kommer til te kan jeg anbefale dere detox fra pukka! Den er så god - en stor favoritt om dagen. 

5. CREATE SOMETHING
.. Ingenting for meg er kjekkere enn å sette meg ned med DIY prosjekter når det regner. Det å kunne være kreativ er så gøy; hvorfor ikke utnytte sjansen når det regner. Jeg anbefaler dere å prøve dere på DIY binderser! Det er så gøy å lage og ikke minst kreativt - gjør det å ha orden i papirer så mye lettere og ikke minst morsommere. Finn videotutorial  HER. Ellers anbefaler jeg å sjekke ut youtubekanalen til Ann Le HER - den dama er sinnsykt dyktig og har utrolig mange utrolig gøyale og kreative DIY ideer for en hver anledninger.


Processed with VSCOcam with a6 preset


6. UPDATE YOUR SPOTIFY PLAYLISTS
.. Jeg blir så altfor fort lei sanger om dagene. Jeg hører de på repeat et par ganger, så er jeg lei. Heldigvis strømmer det jo så masse fantastisk bra ny (og for så vidt gammel) musikk på spotify - grunn nok til å bla gjennom forskjellige spillelister, legge til litt ny musikk og få en skikkelig detox! I disse dager har jeg dilla på This is what you came for av Calvin Harris. Den er så bra; anbefales.

7. READ BLOGS OR FIND INSPIRATION
Bortsett fra å lese bøker, er det vel ikke noe som er bedre enn å lese blogger eller å scrolle gjennom pinterest og weheartit for ny inspirasjon.
Min absolutt favorittblogg er denne her skrevet av Samantha Maria (også kjent som beautycrush på youtube).
Følg meg gjerne på weheartit her 
bilde er fra weheartit

8. WATCH A GOOD MOVIE AND EAT SOME HEALTHY SNACKS
Har man lyst på noe godt når man ser film trenger man ikke alltid kaste i seg godteri og potetgull. Gå heller for sunnere alternativer som grønnsaker med dip; erstatt rømmen med mager kesam og tilsett dip pulver. Det er så godt, og ikke minst sunnere! Pop gjerne litt popcorn, men ikke for mye. Erstatt oljen med kokosnøtt olje for et sunnere alternativ - og ikke ha for mye salt i. mmm

9. GIVE YOURSELF A FAKE TAN
.. Når solen aldri kommer, gi deg selv en liten boost med litt selvbruning. Det er så mye bedre for kroppen enn under solariumet! Jeg sverger til selvbruningskremer som gir gradvis farge enn selvbrunings mousse.


bilder fra weheartit

10. DO SOME ONLINE SHOPPING
.. Trenger du ny garderobe til sommeren, men orker ikke å dra ut døren - benytt deg av sjansen til online shopping. Det er jo også så mange tilbud over alt nå.  Eller bare lat som? Har man lyst å bare klikke alt hjem som man finner på nettet? Legg alt i handlekurven, logg ut og gå tilbake om et par timer. Spør deg selv; er dette virkelig verd pengene? Trenger jeg det. 

 

2Comments

Marielle Kristine Eliassen

02.05.2016 kl.18:18

Så fine og koselige tips! :D

Tessa Bennett

04.05.2016 kl.06:08

Så fint innlegg! Takk for fine tips :)

Skriv en ny kommentar

hits