MINE SERIEFAVORITTER

Det finnes så mange TV-serier der ute; ulike sjangere og ulike målgrupper. Som den serie-junkien jeg har blitt den siste tiden (haha, guilty as charged) så har jeg klart å ramse opp en god del som har blitt mine absolutt favoritter, spesielt nå i det siste!
 


​SEX AND THE CITY

Det tok meg mange år før jeg fikk meg til å se sex & the city. Ikke spør meg hvorfor, men jeg har på en måte aldri trodd at den skulle fenge meg. Jeg husker den eneste grunnen til at jeg kjøpte med meg hele seriepakken fra platekompaniet fordi de hadde 3 for 2 og jeg hadde allerede plukket med meg de to sesongene jeg manglet av Pretty Little Liars. Dama i kassen anbefalte meg på det sterkeste å ta med en til, bare fordi da fikk jeg en gratis - og som alle andre elsker jeg jo å få ting gratis. Jeg stod å snakket med dama i kassen lenge om hva jeg skulle velge før jeg brøt ut "eh, jeg har faktisk aldri sett sex & the city - burde jeg ikke sett den?" og jeg fikk jo selvfølgelig til svar "jo, den er sååå bra! DU MÅ SE DEN!" så da endte jeg opp med den og angrer ikke et sekund. Jeg var nok ikke skikkelig inni det fra første stund, men jeg ga den en sjanse og ELSKET den såpass at jeg slukte alle sesongene på no time; sex & the city til frokost, til studiejobbing osv. Jeg klarte ikke la være å skru av TV-en.

I serien møter vi Carrie Bradshaw og hennes venninnegjeng. Carrie Bradshaw, som er fortelleren av historien i seriern, jobber som freelance skribent i New York og skriver såklart spalten "sex and the city" der hun skriver om personlige opplevelser. I serien møter vi hennes vennegjeng på 4 og opplever deres singelliv i storbyen.
 


GOSSIP GIRL

Min absolutt største favorittserie noen gang. Jeg er sikker på at jeg har sett hver en episode sånn 10 ganger; Jeg var så hekta på et punkt at jeg kunne mange av replikkene utenatt. Haha.

I serien møter vi upper east ungdommene i New York. Her er det ingen hemmeligheter som blir holdt hemmelig av den ukjente bloggeren "gossip girl" som poster hver minste detalj på sladderbloggen sin.
 


THE CARRIE DIARIES

Før det var sex and the city var det jo bare "lille" Carrie Bradshaw. I denne serien får man et innblikk av livet til Carrie i tenårene der hun veksler mellom å være high school student, starter i å være intern i et advokatbyrå, men ender opp å bli intern for Laurissa Loughlin i motemagasinet "The Interview".

Denne serien kom jeg over lenge før jeg faktisk begynte å se på sex & the city. Jeg husker jeg så sånn 5 minutt en gang og fengte meg lite da, men da jeg for en liten stund siden tenkte at jeg skulle gi den en ny sjans var jeg solgt med en gang. Lite visste jeg om at det faktisk handlet om Carrie Bradshaw fra Sex & the City i sine "yngre" år. Her snakker vi om å følge med altså! Haha. flaut
 


FASHION BLOGGERS AUSTRALIA

Her møter vi 5 av Australias største blogger og får følge dem gjennom events, shoots og every day life. Nokså samme konsept som bloggerne her i Norge.

Denne serien sendes forsåvidt på E! kanalen, men man kan også se noen av episodene (hele episoder) på youtube. Søker man det opp på google kan man også finne nettsider som man kan se det på. Skeptisk som jeg er tør jeg ikke prøve meg på nettsider og holder meg til youtube. Haha
 


CAKE BOSS

Er du like entusiastisk med sinnsyke(!) kaker som meg er dette programmet for deg. Serien handler om Carlo's (også kjent som Buddy) bakery der vi får innblikk i de ekstreme (vil jeg si) mesterverkene av noen kaker han lager. Alt fra svære krokodiller til haier, til bygninger osv. Han er virkelig super, og man blir helt fascinert av å bare tune det inn på TV.
 


​THE MILLIONAIRE MATCHMAKER

Denne serien dere, DEN ELSKER JEG! Jeg har aldri opplevd å se et realityprogram som er så hysterisk morsomt. Patti er nok den frekkeste personen jeg har opplevd på TV noen gang, for er det noen som ikke er redd for å si akkurat det hun mener så er det henne! 

Serien går ut på at vi får innblikk i Patti sitt byrå som driver en såkalt "milionaire club" hvor hun finner matcher og spleiser gjennomsnittlige jenter sammen med millionærer.
 


SER DU PÅ NOEN AV DISSE SERIENE - OG HAR DU EVENTUELT NOEN SERIER Å ANBEFALE MEG?

5Comments

Mari Johansen

24.04.2016 kl.12:08

bra blogg hade blitt glad om du tok en tit innom min blogg :) <3

lisarorvik

24.04.2016 kl.12:36

Så mange fine favoritter :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Veronica S

24.04.2016 kl.12:40

Hehe, er serie junkie jeg og. Men har liksom sett de fleste her.. men noen jeg ikke likte ;)

Shameless er serien min for tiden og Once Upon A Time

Therese Pettersen

28.04.2016 kl.00:21

Veronica S: Once Upon A Time har jeg vurdert veldig lenge! Tror det må bli neste serie jeg begynner på! :) Takk for tips

Veronica S

30.04.2016 kl.13:48

Du vil ikke angre

Skriv en ny kommentar

hits