HOW I EDIT MY INSTAGRAM PHOTOS

En stund nå har jeg vært utrolig oppslukt av appen "facetune". Det er så og si den eneste appen jeg daglig bruker til redigering av blant annet instagram bilder. Generelt redigerer jeg ikke særlig mye; mest lys, skygge, kontraster og farger. 

Jeg har alltid sagt til meg selv at det å bruke penger på apper er ikke noe jeg kunne se for meg at jeg kom til å gjøre, men da jeg leste og hørte mye bra om denne kunne jeg nesten ikke dy meg og måtte prøve den ut selv. Appen koster rundt 39 kroner om jeg husker helt riktig, ikke galen pris - og heller ikke noe dårlig kjøp. Man vil strengt tatt aldri angre på at man brukte et par kroner på denne appen.
 


Det jeg liker så godt med appen er at det ikke er noe hokus-pokus å bruke den, man finner så lett frem til innstillinger og den er såpass brukervennlig at man skulle tro den var idiotsikker. Og om man ikke finner helt utav det, så finnes det utrolig mange tutorials i menyknappen, det finnes også bilder allerede inne på appen som man kan øve seg på og få instrukser underveis i redigeringen - hvor genialt er ikke det?
 


Det finnes en rekke ting man kan gjøre med appen; smoothe ut med smooth tool, har man gule tenner man ønsker å gjøre hvite kan man gjøre det. Man kan til og med skjule kviser, endre på størrelsen på nese, lepper osv. Å endre på nese eller slike ting er aldri noe jeg har gjort selv, og kommer aldri til å gjøre det, men muligheten er der jo.

Jeg er 100% sikker at det ikke er en ting man ikke kan gjøre med appen!

 


Min favoritt er å bruke lighter funksjonen under lightning - spesielt til instagram. Jeg føler at bildene blir den lysheten jeg selv ønsker, og ikke minst hjelper dette også på om man har en grålig hvit bakgrunn man ønsker å lysne og få mer hvit enn hva man klarer å få til med whiten toolen. 

Dette verktøyet med lys finner man forresten under filters!
 

HER KAN DERE SE NOEN EKSEMPLER PÅ FORSKJELLER DEN GJØR


           FØR                ETTER

Ved cafébesøk er jeg kanskje ikke alltid så glad i trefargen på bordet. Jo lysere tre, jo bedre i mine øyne - såklart liker jeg det rustikket og bordet er jo utrolig fint i seg selv, men det passer liksom ikke helt inn i instagramfeeden. World war problem much? Haha, noen som er med meg?

Jeg pleier å redigere bordfargen i mange tilfeller - det tar tid, men jeg tar meg tid til det for å få det akkurat slik jeg vil ha det. Bildet kastet mye lys i seg selv, og gjorde den ene siden litt mer grålig enn andre steder - jeg valgte å beholde det, og legge til et lite parti under kaffen også, for å få det ujevnt - kanskje litt rart å si det, men som oftest er tre ujevne, og det er noe jeg personlig liker - når alt ikke er helt "on fleek".

Her brukte jeg først whiten tool først, og så gikk jeg inn med toner, fant den grå-brune-hvite fargen jeg ville ha og la til parter med den. 
 


FØR                                                                       ETTER


På disse to bildet brukte jeg faktisk bare lightning tool. Ikke en sinnsyk forskjell egentlig, men man føler kanskje at gjenstandene i bildet popper mer frem jo lysere bildene er. Jeg elsker det i alle fall slik.HAR DU EN FAVORITT APP?

0 Comments

Skriv en ny kommentar

hits