10 THINGS I LOVE ABOUT EVERYDAY LIFE

WATCH TV-SERIES

Jeg elsker TV-serier. Det å ligge under dyna med macen, netflix og et glass pepsi max (og godis!!) på søndagen slår aldri feil. Akkurat nå er jeg hekta på The Carrie Diaries - hvorfor har jeg ikke sett den før? 
 


BEING SILLY

Man kan da ikke være like seriøs hele tiden - det kan da ikke være bra! Kan det vel?
 


COFFEE AND CATCHING UP

Kafélivet er jo så utrolig koselig. Det å møte venninner over en kopp kaffe er så koselig. Noe som jeg har et stort mål om å gjøre mer av dette året!
 


WHITE BEDSHEETS

Våkne opp om morgenen i en seng med hvitt sengetøy er det beste jeg vet. Jeg er HELT forelsket i mitt hvite jewel sateng sengesettet fra Kid interiør. Dere bør prøve det ut! Det er magisk. 
Kan kjøpes HER (Eller i butikk såklart😉)


LOOKING FOR INSPIRATION

Scrolle nedover pinterest, instagram og weheartit er noe jeg må gjennom hver dag. Det er få gang på dagen med litt inspirasjon er så givende - man får nesten et lite ekstra kick i hverdagen.
 


DISCOVER NEW MUSIC

... And listening to it. No more words needed.
 

Photocredit: weheartit.com


SHOPPING

Som de sier "shopping is cheaper than therapy". Oh yes, for det å fornye klesskapet er jammen meg en sann nytelse i seg selv. 
 


SCENTED CANDLES

Duften av brennende lys. Det gir så mye stemning i seg selv - og det beste av alt er å ta et langt bad i badekaret med duftlys, dempede lys og musikk. Yes please!
 


TIVOLI

Okei, så er kanskje ikke Tivoli det som skjer alltid i hverdagen. Men det er vel verd å ta med allikevel? Jeg ELSKER tivoli og karuseller - man blir jo aldri for gammel for det!!
 


WANTING TO DISCOVER NEW ARCHITECTURE

Stavanger har vel ikke akkurat noe særlig arkitektur å by på, men det å drømme seg bort i reising og det å få oppdaget ny arkitektur slår aldri feil. 
 HVA ELSKER DU MED HVERDAGEN?

4Comments

Evelin

26.04.2016 kl.13:52

så koselig innlegg :D

Therese Pettersen

28.04.2016 kl.00:20

eveliin: Takk <3

frekkfrue

26.04.2016 kl.15:57

Tivoli er tingen nå på våren. Blir ikke for gammel nei. En av de få måtene vi som ikke hopper i fallskjerm eller klatrer opp på fjelltopper å få seg et adrenalinkick.

Therese Pettersen

28.04.2016 kl.00:20

frekkfrue: Haha, jeg er helt enig! :D

Skriv en ny kommentar

hits