PRODUCTS I'VE USED UP

Da jeg fant denne scruben på & other stories i København i fjor sommer stod jeg lenge å vurderte med meg selv "skal jeg kjøpe med meg en, eller skal jeg ikke? Men den er jo så god, alle snakker jo så varmt om den" og før jeg visste ordet av det grabbet jeg med meg en og stilte meg i kø i kassen. 

Den stod nok en stund på kommoden på soverommet før jeg faktisk begynte å bruke den, men virkelig - det er den beste scruben jeg noensinne har prøvd. Kornene er så utrolig fine og er skikkelig god til å fjerne død hud og etterlate kroppen utrolig silkemyk. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive lukten av den, men den lukter utrolig søtt - noe som jeg personlig liker veldig godt.

 

Selvom jeg har begynt å bli veldig glad i mange parfymer av Zara sin kolleksjon er nok DAISY DREAM fra Marc Jacobs en all time fav hos meg! Denne her lukter så enormt godt, og for ikke å glemme designet på flasken. Denne har jeg faktisk stående som dekor her hjemme, selvom det ikke er mer igjen av den - skikkelig fin flaske!
 

SHEA BODY WHIP fra The Body shop er nok en av de beste body lotionene som jeg personlig har prøvd noen sinne. Jeg kjøpte den for ganske lenge siden, men begynte ikke å bruke den før i høst. Denne her brukte jeg også en stund som håndkrem og hadde den med meg over alt hvor enn jeg gikk. Denne her lukter også helt himmelsk, har en slags nøtteaktig lukt som jeg bare ELSKER!
 

All time fav når det kommer til shaving produkter. Jeg har lenge hatet disse her skum-greiene og så og si ikke brukt noe når jeg har barbert leggene - helt til jeg begynt å abonnere på Shai-boxen. Denne her er virkelig fantastisk og kommer aldri til å gå over til noe annet ever again. Når det er sagt syns jeg også shai høvlene er on point og beste jeg har prøvd!! 👌
 

Denne her har fått meg til å gi slipp på fuktighetskremen før jeg legger meg. Jeg vet ikke om det er riktig måte i følge alle disse beauty guruene. Men denne her er så fuktighetsgivende, og jeg vil også påstå at denne her er utrolig god for problemhud. Denne her har jeg allerede brukt opp et par av og er blitt mitt go to og must have i sminkeveska!
 

Dette må jo være den mest omtalte sminkefjerneren som noengang har eksistert, eller? Alle brukte den i en periode og sa så mye bra om den, men helt ærlig; det er ikke en favoritt hos meg - selvom jeg har vært gjennom ganske mange av den. Jeg syns personlig ikke den er noe god til å fjerne sminke, ettersom jeg ALDRI får fjernet all sminken med den. Derimot syns jeg at den er utrolig god på fukt. 


 

8Comments

Hverdagslykker

20.04.2016 kl.20:43

Takk for fine tips! Jeg har vurdert sminkefjerneren du nevner, men tror jeg skal stå over nå gitt!

Ingrid

20.04.2016 kl.21:26

Elsker den face misten fra The body shop. Jeg bruker den hver eneste dag, såå herlig å friske opp huden med :D

Therese Pettersen

20.04.2016 kl.22:06

Ingrid: Ja, det er så! :)

Elena

20.04.2016 kl.21:36

Den fuktighetskremen er veldig god!

Therese Pettersen

20.04.2016 kl.22:07

Elena: Jepp, det er den! :) En av de beste jeg har prøvd i alle fall! :D

Henriette Celin

20.04.2016 kl.22:16

Så fine produkter! ble veldig nysgjerrig på både kroppskrubben, body lotion´en, og den shaving gelen. Hvor får man kjøpt den sistnevnte? ^^

Therese Pettersen

20.04.2016 kl.22:19

Henriette Celin: Shaving gelen du mener? :) I så fall får man den om man abonnerer på shai box som man mottar i posten. ;)

Henriette Celin

20.04.2016 kl.22:20

SV: Ja (:

Å, så dumt x)

Skriv en ny kommentar

hits