15 WARDROBE Q'S

I går kveld fikk jeg ikke sove om det smalt, så jeg satt oppe og tenkte ut noen nye spennende blogginnlegg og kom opp med blant annet denne taggen. Jeg syns det er så utrolig gøy med tags, så inspirert av mange andre beauty og fashion tags kom jeg opp med min egen lille 15 wardrobe Q's! Her har dere mine svar


 

1. HVA ER DITT ABSOLUTT BESTE KJØP?
Jeg har så mye jeg jeg er fornøyd med. Jeg er VELDIG fornøyd med birkenstockene mine, leo sneakersene fra New Balance, min Chloé look-a-like fra Lindex og camel coaten min fra Monki. Mine all time favs akkurat nå! Jeg klarer ikke velge ut et plagg!

2. HVA HAR DU I GARDEROBEN SOM DU ELSKER, MEN ALDRI BRUKER?
Hatten min, som jeg kjøpte bare fordi jeg skulle på studietur til Paris. Haha. Kan vel heller ikke klage når jeg fikk den til 29 kr på lindex! (bonuspoeng in my heart!). Jeg elsker hatter og syns det er så fint - skulle bare ønske jeg hadde guts nok til å traske rundt i det i gatene her hjemme i Stavanger, men jeg får spare den til storbyferiene!

3. HVA ER DITT GO-TO PLAGG?
Enkle svarte skinny jeans. Du ser meg som oftest ikke i annet. Jeg har skrevet mange ganger at jeg bare ELSKER molly jeans fra Gina Tricot, og det er fortsatt min store favoritt!

4. FAVORITT MUST HAVE BASIC?
Det må være en helt enkel hvit eller svart tee.. Kan aldri gå feil med det, og ikke minst kan det jo styles med det meste.

2. HVILKEN KJENDIS SKULLE DU ØNSKE DU HADDE GARDEROBEN TIL?
Det må definitivt være Olivia Palermo sin garderobe. Jeg ELSKER virkelig stilen til den dama, hun har så mye fint!!

6. HVA ER DET NYESTE PLAGGET I GARDEROBEN DIN?
Det er denne genseren fra Zara. Jeg kjøpte den vel egentlig først og fremst fordi jeg syns teksten var utrolig ironisk, men jeg har også lenge hatt lyst på en hvit genser med en form for quote. Denne var jo utrolig morsom - så why not.

7. FØLER DU AT DU MANGLER NOE FOR Å FÅ GARDEROBEN COMPLETE?
En Chanel hadde ikke gjort noe. Ellers har jeg et stort ønske om et par faux leather pants, minst 100 par med sneakers, en svart turtleneck til, en nude bikerjacket og ikke minst en faux fur - så er jeg fornøyd.. Tror jeg

8. DET MEST FARGERIKE DU HAR I GARDEROBEN?
Det må være dette smykket her! Har aldri brukt det, men det er jo så fint, så jeg håper virkelig jeg snart får anledningen til å style det og bruke farger *hjelp!*

9. HVIS DU KUN KUNNE HATT ÉN FARGE I GARDEROBEN RESTEN AV LIVET, HVILKEN VILLE DET VÆRT?
Black (cause it's always a good idea!)

10. HVA ER DET ELDSTE DU HAR I GARDEROBEN?
Det må være denne veska her! Denne kjøpte jeg på Zara for 4,5 år siden da jeg var på klassetur i Berlin når jeg gikk i 3. vgs. Jeg syns den var så fin og skikkelig sparkly, at jeg rett og slett ikke kunne gå i fra den i butikken. Den er veldig lite brukt og står bare til pynt på kommoden, dessverre - men jeg håper virkelig at jeg får anledningen til å bruke den igjen ASAP!

11. HAR DU ET PLAGG DU HAR SLITT UT OG KJØPT NYTT - GANG PÅ GANG?
Her igjen får jeg skryte litt av Molly jeans! Faktisk det plagget jeg kjøper gang på gang. De er så fantastisk gode at jeg aldri kommer til å gå for noen andre jeans igjen. 

12. HVILKET KLESPLAGG I GARDEROBEN TROR DU ANDRE FORBINDER MED DEG?
Oi.. ææææh.. Pysjbukse? Haha.. For sannheten er at jeg omtrent lever i pysjbuksa mi når jeg er hjemme. Ellers vil jeg tro svarte jeans - for det er jo ikke et sjokk at jeg ALLTID går med det enten når jeg er ute eller er på jobb.

13. HVA ER DITT BESTE GARDEROBETIPS?
Alltid ha et system, det gjør det så mye lettere for deg selv! Også; tynne hengere. Jeg ELSKER mine fra Søstrene Grene som koster rundt 2,66(?)kr pr. stykk.. Snakker vi billig eller? Dessuten får man jo plass til så mye mer også med slike tynne hengere.

14. HVA ER DET DU ANGRER MEST PÅ AT DU KJØPTE?
Det må være den lange cardiganen i mohair fra H&M. I seg selv er jo kjempefin og jeg ELSKER fargen, fasongen og alt med den - Men den klør og stikker uansett hvor mange plagg jeg har under at jeg rett og slett ikke klarer å bruke den.

15. FINN ET KLESPLAGG SOM STARTER PÅ DEN NEST SISTE BOKSTAVEN I NAVNET DITT OG FORTELL OM DE(T). 
Therese. Her må jeg vel si sneakers! (BOMBE!) Faktisk det første jeg kunne komme på! Haha. Men ja, sneakers dere. Favoritt skotype og så og si det eneste jeg går i til hverdags!! Jeg har en hel ønskeliste over sneakers jeg ønsker meg for tiden. 


KOPIER DEM GJERNE OG LA MEG FÅ SE DINE SVAR! 😉 xx

0 Comments

Skriv en ny kommentar

hits