MINE MUST HAVES FOR VINTEREN


Body scrubs syns jeg er genialt på vinteren for å få bort alle de døde hudcellene. Denne fra &other stories kjøpte jeg i København i sommer og har ikke begynt å ta den i bruk før nå. Jeg elsker den fordi den også gir utrolig god fukt til huden, samt kornene i den ikke er for hard mot huden, noe som jeg syns mange skrubber kan virke!D-vitaminer er ikke tvil om er et must have for meg under vintersesongen. Vi nordmenn får såpass lite sol at mangelen på D-vitaminer kan være livsfarlig!!! Jeg pleier alltid ta 2-3 stk av disse daglig, rett og slett fordi jeg er på et såpass underskudd av D-vitaminer at jeg har blitt anbefalt å kjøre på med disse i en periode. Av annet D-vitaminboost er jeg også utrolig glad i D-vitamin sprayen til the body shop! Denne bruker jeg hver morgen og hver kveld for å gi huden i ansiktet ekstra D-vitaminer; det har jeg sett har hatt god effekt på den urene huden min! Denne EEEELSKER jeg! Jeg er helt avhengig av body lotion's om vinteren, rett og slett fordi jeg får så tørr hud at jeg flasser av. Jeg foretrekker disse body whip'ene fordi jeg de trekker så fort inn i huden og man går ikke rundt og er klissete lenge etter man har smurt seg inn. Jeg blir alltid så tørr på hendene, og lite glad i er jeg i å bruke votter - så det å alltid ha håndkrem tilgjengelig er et must. Denne fra Lindex er faktisk en stor favoritt og har vært det lenge; jeg er rett og slett overrasket over hvor mange gode produkter Lindex har kommet med i skjønnhet/sminke-kolleksjonen sin. Den eneste som faktisk funker på leppene mine er denne. Uansett hva produkter jeg bruker på leppene fungerer det ikke, bortsett fra denne; livet er omtrent helt krise uten denne; jeg klarte å miste min forrige, noe som gjorde at jeg desperat sprang til nærmeste apotek for å få tak i ny! Generelt syns jeg REN skincare er litt dyre, men funker det investerer jeg med glede i produktene. HVA ER DINE MUST HAVES I VINTERSESONGEN?

4Comments

Karina Larsen

09.01.2016 kl.15:23

Mange herlige produkter :) Likte innlegget!

Henriette Celin

10.01.2016 kl.12:35

Virker som gode produkter alle sammen. Ble spesielt interessert i den body scrub´en der. Men vanskelig å få tak i her tenker jeg ;-P

Therese Pettersen

11.01.2016 kl.00:24

Bergensergenser: Ja, den er nok vanskelig å få tak i Norge ettersom vi ikke har den butikken her, men de kan bestilles på nettet her http://www.stories.com/gb/Beauty/Bath_Body :)

Henriette Celin

11.01.2016 kl.00:43

SV: Oh, takk! må ta en titt da :-D

Skriv en ny kommentar

hits