A GIRLY DIY PROJECT: CUTE BOOKMARK PAPERCLIPS

Som jeg har nevnt før er jeg stor tilhenger av youtube, og i det siste har jeg blitt utrolig glad i å se på D.i.y videoer; rett og slett for å få litt inspirasjon til prosjekter jeg selv kan teste ut.

Lisa Pullano har jeg vært tilhenger av i mange år nå, og nettopp dette er et av mine kommende d.i.y prosjekter som jeg vil teste ut i nærmeste fremtid. Disse er utrolig søte og ikke minst kan være med på å gjøre bindersene hakket søtere - for ja; binderser i seg selv er utrolig kjedelige. Disse syns jeg skaper litt mer liv til å feste notatene sammen, og kanskje man også kan lage noen slik at de henger sammen med hva temaet for notatene er; en veske eller kjole for mote, en leppestift for sminke, eller en blomstervase for interiør - mulighetene er mange; det er bare å være kreativ!
I videoen viser Lisa hvordan man kan lage bildene klare i word, men personlig anbefaler jeg å gjøre dette i photoshop (om man har tilgang til det) ettersom det er sååå mye lettere å håndtere bilder, plassering og hvordan man vil flippe bildet.

HVA SYNS DU OM DETTE ?

2Comments

Henriette Celin

08.01.2016 kl.13:44

For en kul og kreativ måte å piffe opp planleggeren sin :-D

MariaExpressen

08.01.2016 kl.22:48

Så utrolig kule! DETTE liker vi!

Skriv en ny kommentar

hits