15 TING DU FINNER I EN HVER FASHIONISTAS HJEM #21. HOTELLPUTER

Hotellputer er svært etterspurt - jeg som har jobbet i et par år nå (og fortsatt jobber) med blant annet salg av dyner og puter har måttet skuffe mange med å si at vi dessverre er utsolgt; like fort vi får de inn forsvinner de ut. Det er ikke rart at det er så populært; fordi det utgjør så utrolig mye i soverommet syns jeg!
2. HVITT SENGETØY

I alle fall en favoritt hos meg. Jeg personlig syns det er finest med hvitt sengetøy - rett og slett fordi det passer til alt (og fordi det er vanskelig å finne noe med mønster som passer til interiøret). 3. IMAC

Hvem vil ikke ha en slik i hjemmet uansett? Den mest dekorative og fine dataen på jord!
4. GRØNNE PLANTER

Planter er ikke bare utrolig dekorative, det er jo også bra for å produsere ny oksygen. Grønne planter syns jeg selv også er utrolig dekorativt element i hjemmet. 
5. DESIGNLETTERS KOPP

De fleste eier kanskje en allerede. De brukes jo også til potteplantene, sminkekostene, blyantene - ja, de kan jo brukes mer enn å bare drikke kaffe av.
6. OLIVENTRE

Slik som grønne planter - men om man også kan høste oliven fra det er det jo utrolig greit å ha på kjøkkenet til matlagingen. Eller til cocktailen7. DUFTLYS

Man ønsker vel egentlig alle at hjemmet skal lukte himmelsk, gjør vi ikke?
8. MORROCAN PUFF

Disse blir mer og mer populære og det er flere steder som har startet å produsere disse. Disse er så utrolig stilige, samt perfekte om man ønsker et litt etnisk preg i hjemmet.9. KLESSTATIV

God oversikt over klærne? Ja takk. Perfekt måte å ha fremme favorittplaggene på.10. CHARLES EAMES STOL

De siste årene har disse florert i hjem verden over; man ser de overalt - soverommet, walk in closet, stue, kjøkken og ja, til og med badet. Jeg vil påstå at dette er 2014/2015's mest kjøpte stol. 
11. EGGET STOLEN 

Egget stolen, designet av selveste Arne Jacobsen. Denne stolen har de siste årene blitt utrolig populære; men igjen er de ganske dyre - en hele sum rundt 80 000(!) om man ønsker den i skinn - for en pris, sier jeg! Men om man er opptatt av design og stil gjør man alt for en slik stol; en gang i fremtiden kommer jeg ikke til å nøle med å dra kortet på en slik stol.
12.MAGASINER SOM DETALJ

Hvorfor kaste bort magasinene når man har lest dem? Det er jo utrolig fint å pynte med; enten alene eller sammen med coffeetable books. Det er jo også perfekt om man ønsker å sette noe ekstra høyt opp er dette det perfekte underlaget.
13. STORE SPEIL

Det er vel ikke å skjule at de fleste liker å se seg selv i et helfigurspeil når man skal ut. Det å pynte opp med et stort speil her og der i huset er virkelig en utrolig fin detalj.

14. KONTRASTER

Kontraster mellom mørkt og lyst - røft og mykt. Det har blitt en trend og vært en trend lenge. Jeg personlig elsker dette!
15. PRADA MARFA BILDET

"I'm obsessed, you're obsessed - we all are obsessed". Take me to Marfa, please. 

 

PS: Alle bildene er linket til bildekilden sin :)

 

 

Interessert i å se første innlegg av dette? Trykk her

0 Comments

Skriv en ny kommentar

hits