2015: BEST BUYS


2015 bragte med seg noen bra kjøp og ikke minst noen ting som blir med meg i mange år fremover. De siste årene har jeg blitt mye flinkere til å heller velge ut et plagg som er litt dyrere og i mye bedre kvalitet som varer en stund enn de billige som varer en sesong. Dette året er det mye jeg er utrolig fornøyd med og her er mine favoritt innkjøp fra året som var!

 THE LEO SHOES

Jeg liker egentlig ikke særlig leopardmønster, men herregud; hvordan kan man ikke like disse? Jeg elsker disse og tør nesten ikke å bruke dem fordi de er så fine. Haha. 

Disse er fra New Balance :) 
 CHLOÉ LOOK-A-LIKE

Lenge har jeg hatt en ekte Chloé på ønskelisten, men i mellomtiden nøyer jeg meg med denne "kopien" fra Lindex! Dette er vel et av mine topp beste kjøp i år; fy søren så jeg elsker denne veska! Den fineste detaljen <3
 ANANASLAMPE

Gjennom året har jeg hatt skikkelig ananasdilla. Da jeg i vår gikk mange turer innom Cornelias hus i Oslo kom jeg over denne lampen. Jeg klarte ikke ta blikket fra den og var å så på den minst 100 ganger på en måned (no joke! haha). Til slutt tok jeg steget og kjøpte den i graduation gave til meg selv, og jeg angrer ikke et sekund. Jeg personlig syns at en ananaslampe er den ultimate interiørdetaljen alle burde ha hjemmet og er superfornøyd med denne. 
 


 

BJØRG EARRINGS

I mange år har accessoriesene fra Bjørg stått på ønskelisten. Jeg har gått forbi gullsmed etter gullsmed og stått og bare tenkt "ååå, en sånn vil jeg ha!". For et par dager siden gikk jeg til innkjøp av disse øredobbene i herkimer diamanter og er helt forelsket. De er så minimalistiske og perfekte og passer til ett hvert antrekk. Beste kjøpet av julegavepengene jeg fikk av mormor og morfar i år <3
 


 STAEDTLER  TUSJER

Går det an å bli forelsket i et kit med tusjer? Jeg trodde ikke det, men jammen er det mulig! Dette kittet har så utorlig mange fine farger og gjør notater og fargelegging så mye gøyere! 


 

LINDEX KIMONO

Denne fra ELLA M sin lingerie kolleksjon for Lindex stod lenge på ønskelisten, og med mange oppsparte poeng på Lindexkortet mitt hadde jeg ingen unnskyldning til å ikke kjøpe denne. Den er så utrolig lett og herlig å ta på seg om morningen! Jeg elsker den; og ikke minst elsker jeg spesielt blondemønsteret den har.

6Comments

Kristine Hjelle

01.01.2016 kl.20:30

Her var det masse fint <3 godt nytt år ;-) digget skoene og ananasen :-D

Therese Pettersen

01.01.2016 kl.21:15

Kristine Hjelle: tusen takk :) godt nyttår til deg også <3

Marielle Kristine Eliassen

01.01.2016 kl.21:34

Så mange fine kjøp! :D

Therese Pettersen

01.01.2016 kl.21:36

Marielle Kristine Eliassen: Tusen takk <3

Lilli

01.01.2016 kl.21:47

Mye fint :)

Therese Pettersen

01.01.2016 kl.22:39

Lilli: Takk :)

Skriv en ny kommentar

hits