2015 WAS SO LAST YEAR

Hei og godt nyttår dere! Hvordan feiret dere dagen i går? Jeg startet dagen med jobb og så var det å bare ta turen hjem for å være sammen med familien; vi spiste kalkun, riskrem og så film før vi gikk ut for å se på rakettene. Her hvor vi bor får vi med oss rakettene fra alle kanter av Stavanger, noe som nesten gjør rakettene litt mer magisk.

2015 er over og vi har gått over i et nytt år - det er nesten litt sprøtt spør du meg! Jeg kan ikke tro at 2015 allerede er over; For meg har 2015 vært et bra og lærerikt år, jeg har lært mye og ikke minst føler jeg at jeg har fått gjort mye: Jeg fullførte studiene mine og ble ferdig utdannet interiørkonsulent, jeg fikk endelig dratt på litt forskjellige ferier sammen med familien; noe som jeg ikke har kunnet gjøre på et par år ettersom alle feriene har gått til jobb. Men det beste med 2015 var å flytte tilbake til fødebyen min! Etter 2 år i Oslo har jeg funnet ut hvor jeg virkelig hører hjemme, og det er hjemme i gode Stavanger; verdens fineste by!


(bildet er fra weheartit) Men så var det 2016; For meg skal dette året skal være et bra år og jeg vil få gjort så mye;

REISE
Jeg drømmer om en skikkelig storbyferie. Og håper jeg kan få oppleve en av mine favorittbyer og utforske mer enn hva jeg allerede har gjort. Kanskje få opplevd en ny by i løpet av året; Jeg har så lyst å dra til N.Y for første gang og håper det er noe som kommer til å skje!

BLOGGE MER
Dette året vil jeg skal være et bra bloggår. Jeg elsker å skrive, ta bilder og uttrykke meg kreativt gjennom bloggen. Det å få så mye positiv og bra tilbakemeldinger gir meg så mye, og ikke minst det å møte mennesker på veien som sier jeg er til inspirasjon er så utrolig koselig å høre! Dette året skal jeg få blogget mye og ikke minst komme med mye!

VÆRE KREATIV
D.I.Y's er noe jeg savner å kunne gjøre mer av, jeg vil fargelegge, sy, strikke - ja, bare gjøre så mye kreativt. Det å være kreativ for meg er så mye mer enn bare å finne frem et par fargeblyanter. I løpet av året har jeg planer om å lære meg skikkelig å sy klær; høyeste mål er å kunne sy egen kåpe til A/W sesongen og jeg er allerede i gang med planleggingen! Det blir så gøy!

SPARE PENGER
Jeg er generelt flink økonomisk, og det har jeg alltid vært. I år vil jeg jobbe hardt og tjene bra og muligens prøve å få opp egenkapitalen mest mulig!

TA MER BILDER
Jeg vil ta mer bilder og bli flinkere til å ta med meg kameraet ut. Kanskje investere i et Olympus pen som har vært på ønskelisten min i over 1 år nå; da finnes det ikke unnskyldning til å ikke ta med kameraet!

0 Comments

Skriv en ny kommentar

hits