15 TING EN HVER FASHIONISTA HAR I KLESSKAPET

/adlinks

Ettersom at mitt innlegg om 15 ting du finner i en hver fashionistas hjem fikk så god respons og jeg fikk så mye god tilbakemeldinger på det tenkte jeg å lage en 15 ting en hver fashionista har i klesskapet. 

Da jeg først satt å skrev listen på mitt forrige innlegg, kom jeg på at det kunne være en idé og få laget dette innlegget også. Man blir så inspirert av det, og man finner også mye nye kule ting man også kanskje kunne tenke seg til enten sitt interiør eller klesskap.  

 

1. LEATHER PANTS

Skinnbukser har jo vært trendy i mange år nå, og tror nok aldri det kommer til å gå av moten. I alle fall ikke med det første.

Denne er høyest på min ønskeliste2. SHOPPER BAG
Alle fashionistas liker å shoppe, right? Smart er det også å bære en stor veske med seg, så slipper man å bære det i hånda.

Denne er på ønskelista mi.

3. THE LONG COAT
Når høsten og vinteren nærmer seg popper det opp masse fine kåper på markedet. 4. BOYFRIEND JEANS
No words needed! Boyfriends jeans er så kult, og det passer til det meste.

Dette paret digger jeg!5. OVERSIZED SCARF
Å ha et skjerf som er oversized er faktisk genialt og kan brukes som så utrolig mye annet enn bare et skjerf. Hva med å bruke det som en poncho, eller som et pledd ved et kafé - eller barbesøk sammen med venninnegjengen?

Jeg craver skikkelig på alle store skjerf fra Holzweiler. De har så mange fine.6. WHITE CONVERSE
Hvite converse vil jeg se på som det ultimate "nøkkelplagget". Det går jo så fint til både kjole, bukser eller skjørt - for ikke å glemme er det jo så utrolig casual.

Få tak i et par her7. SNEAKERS
Okei, så har man jo converse - som har vært lenge på markedet. Men de er kanskje ikke de beste å gå i over lengre strekninger ettersom de er så flate. Her kommer jo derfor sneakersene inn som f.eks Adidas, New Balance eller Nike. Det er så mange kule joggesko på markedet, og som converse er de utrolig casual og funker til det meste.

I det siste har jeg begynt å samle inn på sneakers til kolleksjonen min. Jeg ønsker meg både dette paret, dette paret og dette paret her for tiden.

8. KNIT
Hvem elsker ikke en oversized og stor strikkegenser? De er så utrolig behagelige og finnes i så mange fine utgaver. Det er jo også så lett i dag å kunne strikke sin egen - så får man det personlige og unike med genseren.9. BLACK JEANS
Mitt absolutt favoritt nøkkelplagg. Jeg personlig går kun i svarte bukser rett og slett fordi det er så enkelt, det passer til alt og er det så lett å finne til den perfekte svarte jeansen. Jeg sverger til molly jeans fra Gina Tricot.
10. WHITE SHIRT
Hvite skjorter er vel det mest tidløse plagget; det passer til en hver anledning, i tillegg til at man kan bruke det for å få en maskulin eller feminin look. Så mange muligheter. Jeg syns at en hver skulle hatt en hvit, helt enkel skjorte i klesskapet. Her er min favoritt
11. SUNNIES
Solbriller er vel like viktig sommer som vinter. Jeg er forferdelig dårlig til å bruke det selv, men det fungerer jo som de perfekte accessoriesene. Jeg syns Miu Miu har utrolig mange for tiden!

12. FAUX FUR
Det ultimate statementplagget som passer til det meste.

Denne her er på min cravings liste atm!

 13. BEANIE
Det ultimate hodeplagget for A/W-sesongen. Det er vanskelig (syns jeg) å finne den perfekte beanien på markedet, men på en annen side er det jo så lett å strikke sin egen - så får man valgt både mønster, farge og fasong helt selv.14. TUTU
Hva er vel ikke mer classy og mer feminint enn et tutu skjørt? Jeg har lagt min elsk på slike den siste tiden og planlegger å sy mitt eget i nærmeste fremtid.
15. BIRKENSTOCK
Kanskje ikke rette årstiden nå for birkenstock, men allikevel kan man glede seg til sommer og sol da man kan ta dem frem igjen.

Få tak i svarte her og hvite her

 

 

x THERESE

 

ps: alle bildene er funnet på pinterest, trykk direkte på bildene for å komme til bildekilden.

5Comments

maristaveland

22.11.2015 kl.12:30

Så fint innlegg :-) Ha en nydelig søndag !

Henriette Celin

22.11.2015 kl.14:09

Så sant så sant, et flott innlegg med stilige plagg ;-D

Therese Pettersen

22.11.2015 kl.20:26

maristaveland: Takk i like måte <3

Ingrid

22.11.2015 kl.21:36

Bra innlegg :D

Therese Pettersen

22.11.2015 kl.21:54

Ingrid: Takk :D

Skriv en ny kommentar

hits