WHAT'S ON MY IPHONE

Hei dere!

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har på min iPhone. Dette er jo et typisk innlegg som er å se på mage ulike blogger, så jeg tenkte å hive meg på bølgen å vise dere hvordan jeg har organisert min og vise dere mine favorittapper!Det første man ser er jo bakgrunnen min. Bakgrunnsbildet fant jeg fra weheartit og har vært en bakgrunn jeg har hatt en god stund nå. Jeg er altfor flink til å sløse bort tid på å endre bakgrunn på telefonen - rett og slett fordi jeg aldri blir fornøyd, men nå har jeg endelig funnet en som faller godt i smak, som ikke er for rotete og som ikke skjuler noe av tekst eller klokkeslett.På første side har jeg de viktigste appene og de som jeg bruker daglig. Nederst på dashbordet har jeg de absolutt mest brukte, rett og slett for at de skal være tilgjengelige hele tiden. Jeg har bloggappen høyt oppe på lista, slik at jeg kan godkjenne og svare på kommentarer lett, og for å kunne holde meg oppdatert på hva som har skjedd. Facebook og messenger er også mye brukt. Jeg bruker messenger mer enn jeg bruker vanlig melding, og derfor blitt en viktig app for meg.

Andre siden er for apper som er "mindre viktig" og som jeg ikke sjekker så altfor ofte. Jeg er ikke særlig flink til å sjekke eller sende snapchat, og ser på det som mer tidsfordriv sammen med det største tidsfordrivet, nemlig hay day. Haha, er det noen andre som fortsatt spiller?Under kategorien "Fashion" finner jeg appene Villoid og polyvore. Det er ikke de mest brukte appene, men når jeg først har tid liker å scrolle meg gjennom for å holde meg litt oppdatert for hva som er nytt i moteverden; om noen nye produkter har poppet frem, hva som er mest likt av folk for tiden og om noen har laget noen inspirerende collager den siste tiden.

Under kategorien "kamera"-emojien finner jeg alle redigeringsappene mine. Det er sjeldent jeg bruker VSCO og Lightroom og foretrekker egentlig mest photoshop, afterlight og facetune. Jeg kjøpte nylig både afterlight og facetune og har vært mine absolutt favoritter siden. Facetune er genialt og brukes til å redigere bort urenheter i bildene, lysne bildene (om bildene er for mørke) eller jeg ønsker å fargelegge med en annen farge, mens afterlight bruker jeg mer brightness for å få mer lysstyrke i bildene, kanskje legge på filter (om jeg er i "humøret" til det) og legge på ramme. Instagram og twitter er definitivt mine mest brukte apper. Jeg bruker sjeldent twitter og fikk det nylig, men denne bruker jeg mest for å poste opp instagrambilder, collager jeg har laget på polyvore eller poste blogginnlegg.  Instagram er jo, som dere vet, min holy grail når det kommer til apper og er min absolutt største favoritt! 

 

1 Comment

Henriette Celin

19.11.2015 kl.13:32

For en søt bakgrunn! og mange fine app´er (:

Skriv en ny kommentar

hits