15 TING DU FINNER I EN HVER FASHIONISTAS HJEM

Opp gjennom årene har jeg vært en ivrig blogg - og magasinleser. Jeg finner det å sitte å lese om interiør og mote utrolig interessant, samt det å bli inspirert er en del av hverdagen min. 

Det er spesielt en ting jeg har lagt merke til hos mange bloggere og generelt interiørbilder fra ulike hjem på internett, og jeg har derfor laget en liste over 15 ting av interiørdetaljer som ofte går igjen hos folk flest, og spesielt hos en hver fashionista:

1. Ananas detaljer

Ananaskrukker, vaser, lamper. We've seen it all. Og jeg personlig ELSKER ananasdetaljer. 

 2. the ghost chair.
Dere har vel alle hørt om denne såkalte "ghost chair" som er så utrolig populær? Den gjennomsiktige som man ser på et hvert pinterest bilde av et hjemmekontor. Man kan vel si at dette er en av de mest solgte stolene, tror dere ikke?

Få tak i stolen her (adlink)

 3. Dyret som det perfekte accessories i hjemmet
Fordi dyret gjør et hvert bilde til et vinnende et. Er dere ikke enige?

 

'

4. Shoe collection in a bookshelf

En bokhylle til å bruke som oppbevaring av sko kolleksjonen er både smart og budsjettvennlig. Man finner jo så utrolig fine bokhyller nå til dags til en såpass billig penge at man ikke trenger å være altfor bekymret om den skulle bli stygg over lenger tid. I tillegg til dette er det jo så smart å bruke som oppbevaring ettersom man kan få mange tilpasset høyde til tak, i tillegg rommer den så mange skopar. 

 5. Vis frem favorittplaggene
Funnet DEN jakka i det siste? Plasser den hvor det blir et blikkfang for et hvert besøk. Hvorfor ikke skryte litt av den kule jakka du selv kjøpte?

 6. Lammeskinn
Lammeskinn er det folk flest er på leit etter, og gjerne det perfekte. Jeg liker å tro at lammeskinn i interiøret aldri kommer til å gå av moten. For tiden er jo dette så hot å plassere i en charles eames stol. So pinterest perfect

 7. "Jeg er sporty - haha egentlig ikke" utstillingen
Trend å sette frem de ubrukte joggeskoene? Vi alle liker å tro vi er sporty og setter ofte frem de dyre joggeskoene som egentlig bare er mer til pynt enn trening for å få andre også til å tro at man er sykt sporty. 

 8. Bar traller som oppbevaring
På markedet finnes det mange ulike typer av det jeg liker å kalle "bar traller". Det er vel det det kanskje også heter? Men fra å bruke det til å style opp med de dyre krystallglassene og ulike drikkevarer for å mixe sammen de flotte drinkene har det blitt fort skiftet ut med å bruke det som storage plass for både de fineste veskene, bøker og planter. Kult, ikke sant?

  9. Kuskinn
Eller skinn generelt på gulvet. Jeg personlig har begynt å få mer og mer sans for skinntepper på gulv. Jeg syns det passer til et hvert interiør og er nesten blitt et must have i spisestuen.


10. Layering photos
... eller speil. Hvor ofte ser man ikke hyller på veggene med bilder i forskjellige størrelser, og ofte med skrift? Jeg elsker å kombinere og gleder meg til jeg en gang kan "go crazy" med en hel vegg av bilder.

 11. De tynne kleshengerene.
De siste årene har det jo blitt en stor trend med walk-in-closet, og spesielt nesten en liten twist på det. I dag er det mange som monterer stålrør fra tak og ned til ønsket lengde for å frigjøre gulvplass, det er jo så genialt, samt det å finne matchende kleshengere har også blitt en trend. Jo tynnere og mer "nøytrale" dem er, jo bedre. De tar jo også så liten plass. Her snakker vi om å utnytte klesplassen til det maksimale.

 12. Coffeetable books
Trenger jeg si mer?

 

13. Blomster
Peoner er å se overalt på bilder - men også har jeg latt merke til brudeslør blomstene som noe alle fashionistas tar inn i hjemmene sine. Begge to blomstertypene passer så fint i hvert et hjem uavhengig av stil i huset. Det er også 2 blomstertyper som jeg forguder - de begge er så utrolig nydelige.

 14. The flatlay of chanel products
Å organisere chanelproduktene sine i det perfekte flatlay har jeg sett overalt.

 

 

15. Kähler vase
Okei, så rekk opp hånda alle dere fashionistas/fashionlovers der ute som bare ELSKER kählervasene? Jeg har allerede 2 stk i kolleksjonen selv og min i sølv er nok den som står mitt hjerte nærmest!

 

 

x THERESE

 

 

 

PS: Alle bildene er fra pinterest. Klikk direkte inn på bildene for å komme direkte inn til bildekilden

 

8Comments

Silje Moen

18.11.2015 kl.21:31

så mye fint!

kristinehjelle

18.11.2015 kl.21:37

Her var det mye fint, masse av det har jeg.:) kjempe fine bilder og artig innlegg:)

~Lin

18.11.2015 kl.21:40

eg er neppe en fashionista...har 2 hundejenter.......og walk in......men ikkje for å ha på bilder :D:D:D

Lisa Bergersen

18.11.2015 kl.21:43

Kjempebra innlegg. Elsket bildene.

Therese Pettersen

18.11.2015 kl.22:10

Nox: Tusen takk! :)

Therese Pettersen

18.11.2015 kl.22:10

kristinehjelle: Tusen takk, så hyggelig å høre <3

Henriette Celin

18.11.2015 kl.23:01

Ååå, skulle gjerne hatt alt dette i mitt hus når jeg flytter en gang! spesielt sko bokhyllen ;3

ida

19.11.2015 kl.00:46

Å mye fint :)

Skriv en ny kommentar

hits