TOP 9 BEAUTY & MAKEUP FAVORITES

For meg er det viktig å velge gode produkter når det kommer til både hudpleie og sminke, jeg er utrolig nøye med produktene jeg velger ettersom jeg har veldig sensitiv hud - og derav har det blitt mange bom gjennom årene når det har kommet til valg av sminke - og hudpleieprodukter som har ødelagt huden mer enn de har hjulpet.

Når jeg først finner et produkt jeg liker og som funker for meg er det vanskelig å finne et annet som tar plassen, såpass 'vanedyr' vil jeg påstå jeg selv er, og ikke minst er disse 10 produktene noe jeg kjøper gang på gang og aldri blir lei. De er jo så supre!The body shop Vitamin E water 
Har de siste måneden blitt mitt absolutt must have når det kommer til fuktighetsgivende produkter! Før slet jeg med mye kviser, store porer og mye urenheter, men ettersom denne ble tatt i rutinen min for hver kveld har alt (på nesten litt mystisk vis) forsvunnet. Såklart har jeg strengt tatt ikke sluttet å få kviser, men denne har hjulpet meg så utrolig mye! Jeg pleier aldri å bruke fuktighetskrem i tillegg til denne ettersom jeg syns denne funker så utrolig godt alene.

Clinique moisturizing gel 
Den beste fuktighetskremen jeg noengang har funnet for ansiktet. Mange av de jeg har prøvd opp gjennom årene har gitt meg rød og tørr hud i store deler av ansiktet, og dette er den eneste jeg har funnet som ikke gjør det og som gir et godt underlag til sminken! Selvom denne er i det dyreste laget er den virkelig verd hver eneste krone ettersom den er utrolig drøy i bruk.

The body shop Shea body whip 
The body shop er jo kjent for å ha mange utrolig gode body lotions og dette er blitt min favoritt. Den mykgjør huden så ekstremt. Og har blitt med meg i veska mange ganger i stedet for håndkrem. Jeg elsker lukten av den, selvom jeg føler jeg går rundt og lukter som en hel nøttefabrikk etter hvert bruk.

Marc by Marc Jacobs Daisy Dream 
Min såkalte 'signature scent'. Denne har vært min favoritt siden den kom ut, og jeg har gang på gang fått utrolig mange komplimenter på den. Den lukter jo så utrolig godt.L'oreal Brow Artist Pen
Jeg er vel en av de som 'ikke kan gå ut døra uten bryna'. Rett og slett fordi mine er utrolig ujevne og nesten helt usynlige. Når sant skal sies har jeg prøvd ut fåtallet av brynspenner, men dette er den jeg kjøper gang på gang og blir aldri skuffa. 

BareMinerals Bareskin foundation  
Best foundation ever! Jeg har lest mange uttalelser om denne i det siste, der mange har gitt den ikke så altfor godt terningkast, men la meg si - denne er så utrolig god og blant de beste jeg har prøvd! Denne blender seg så utrolig godt inn i huden, har utrolig god dekkevne til å være så tyntflytende som den er og ikke minst smudger den ikke i løpet av dagen! 
 
REN skin care vita mineral lip balm 
Say hello to my new all time FAVE! Da mormor og morfar nettopp besøkte Nashville var de så heldige å fikk reise med DET luksus flyet og fikk små goodiebags med seg hjem med det ene og det andre, blant annet var noen prøver på REN skin care produkter. Jeg var jo så heldig å få både prøve ut håndkremen og lip balm-en som lå oppi pakken og forelsket meg helt. I all frykt for å gå tom gikk jeg til nærmeste apotek for å hamstre inn en ny en. Om vinteren sliter jeg ekstremt med lepper som både svir og flasser, og får små perioder til og med ved sommer/høst skiftet og denne har vært min reddende engel så langt. Jeg elsker denne og anbefaler den på det sterkeste!

ELF matte lip color 
Jeg har lenge hatt lyst til å prøve ut ELF sine produkter, og da jeg kom over en hel stand med forskjellige produkter derfra da jeg var innom Bilka i Danmark kunne jeg ikke gjøre annet enn å hamstre med meg ALTFOR mange produkter til å teste ut. En av favorittene mine har blitt disse lip pennene fra ELF; de holder hele dagen, sitter nesten som støpt uten å smitte av når man spiser / drikker og ikke minst er jo fargene så utrolig fine! Det eneste jeg syns er et minus er at de virker tørre på leppene, så anbefaler på det sterkeste å bruke en lip balm under!

Garnier micellar cleansing water 
Det eneste jeg bruker til å fjerne sminken er dette vannet. Jeg syns det fungerer så utrolig godt, den tar alt av sminke og gir en så utrolig god fukt til huden samtidig! At jeg sikkert er på min hundrede flaske av den her vil jeg påstå sier litt. Jeg ELSKER dette rensevannet mer enn noe annet i hele verden. (Ok, det var litt hardt å ta i, men dere skjønner! haha) 

 

 

x THERESE

3Comments

Anita Fossberg

11.11.2015 kl.13:14

Her var det mye fint! Selv elsker jeg alt fra The Body Shop, det lukter såå godt :)

Norwegian Cupcake

11.11.2015 kl.15:39

Åh, så herlig innlegg!! Bruker faktisk den store flasken fra Garnier selv :-D

Henriette Celin

11.11.2015 kl.17:51

Den Clinique fuktighetskremen tror jeg jammen jeg må prøve! og den face mist´en også :-D

ellers fine produkter (:

Skriv en ny kommentar

hits