3 OUTFIT IDÉAS FOR THE PERFECT DINNER PARTY

//Adlinks

Julebord nærmer seg med stormskritt for mange av oss, mens noen andre jobber venter med hele julebordstyret før lenge etter jul. Neste helg står julebord for døren for meg og jeg er enda i tenkeboksen over hva jeg skal ha på meg. Det er jo så sinnsykt vanskelig! Under har jeg derfor satt sammen 3 forskjellige antrekksideer som kanskje kan hjelpe andre også enn bare meg selv når det kommer til å finne det perfekte antrekket for julemiddag sammen med kollegaene!

LINDEX DRESS / SNÖ OF SWEEDEN EARRINGS (here) / WHISTLES BAG (here) / FILIPPA K SHOES (here

ALL BLACK

Turtleneck kjoler er høyt på ELSK-listen hos meg når det kommer til antrekk. Denne kjolen er så utrolig komfortabel og myk at man nesten ikke kjenner at den er på! For å pynte den opp litt sett på et par høye hæler (som jeg personlig syns er finest til en slik kjole) og et par øredobber så er man festklar med en gang! Det jeg liker best med denne kjolen er at den er såpass hverdagslig at dette garantert ikke er en kjole som faller langt bak i skapet og aldri blir brukt igjen!
BANANA REPUBLIC LEATHER PANTS (here) / ZALANO ESSENTIALS TOP (here) / TIGER OF SWEEDEN BAG (here) / MISS SELFRIDGE SHOES (here) / MINT&BERRY COAT (here

THE MINIMALISTIC OUTFIT

For meg er dette det ultimatumet; svart, hvitt, grått og skinn. Jeg ELSKER nøytrale antrekk og ikke minst så lite stæsj og pynt som mulig. Ønsker man å være så "nøytral" som mulig syns jeg dette antrekket her er supert. Med røde nude lepper og smokey eyes for å sette prikken over i-en! Dette er også nesten litt casual, og ikke minst er dette også så komfortabelt!

ZARA DRESS / SNÖ OF SWEEDEN EARRINGS (here) / STEVE MADDEN SHOES (here)  

LITTLE BLACK DRESS

Så klassisk som Chanel selv er jo denne "Little black dress". Er man klar for å poppe champagnen og pynte seg ekstra med finkjolen, høye hæler og søte øredobber syns jeg dette antrekket er helt supert! 

 

 

HVILKEN ANTREKK LIKTE DU BEST?

 

 

x THERESE

4Comments

Vivel S

06.11.2015 kl.15:30

Så flott blogg du har! Ønsker deg en fortsatt fin dag <3

Therese Pettersen

06.11.2015 kl.15:32

Vivel: Takk søte deg! Ha en strålende fredag <3

Ingrid

06.11.2015 kl.16:37

Likte alle :) Ha en fin helg!

Therese Pettersen

06.11.2015 kl.18:30

Ingrid: så gøy! Ha en fin helg du også <3

Skriv en ny kommentar

hits