OCTOBER BEAUTY FAVES

Oktober måned er over og vi er kommet til november allerede. Litt sprøtt spør du meg! 

Denne måneden har ikke vært så stor forandring med hva favorittproduktene mine har vært, jeg har holdt meg til det "same old good stuff", men jeg har fått testet ut et par nye hudprodukter som denne måneden har vært mine absolutt holy grailsMARC BY MARC JACOBS' daisy dream er nok min absolutt all time favorite når det kommer til parfymer og dufter. Av alle de marc jacobs parfymene jeg har luktet på og prøvd er dette min favoritt. Den siste tiden har jeg også gått frem og tilbake på litt forskjellige dufter, men ender alltid opp med å gå tilbake til denne. Det som jeg liker ekstra godt med denne er at lukter sitter så godt i hele dagen!

THE BODY SHOP PASSION FRUIT BODY BUTTER har de siste ukene vært min redning. Tidligere har jeg ikke vært særlig glad i body butterene fra body shop og har heller vært den som har vært mer fan av body lotionene, men ettersom kulden sniker seg innpå har ikke body lotion vært noe særlig til nytte for den ekstremt tørre huden jeg får på leggene i høst - og vintersesongen. Jeg gikk til innkjøp av denne duften rett og slett kun fordi den var på tilbud og tenkte å gi den en go, og jeg har ikke vært skuffet. Kroppen min har fått den fuktigheten den trenger og mer til, og ikke minst lukter den så utrolig godt! Denne er et must for meg hver eneste kveld før jeg legger meg!

LINDEX HAND CREAM Håndkrem er et must for meg å ha i veska. En ny favoritt hos meg denne måneden må være denne fra Lindex. Den lukter så utrolig godt og gir utrolig god fukt til hendene. Et stort pluss også er at den ikke er særlig dyr og er utrolig drøy i bruk.

REN SKINCARE BIOMIMETIC LIPBALM Ord kan ikke beskrives hvor stor beundring jeg har for denne. Denne lipbalmen topper kaka altså; den lukter så utrolig godt og gir så utrolig god fukt til leppene. 

URBAN DECAY NAKED 2 BASICS Denne kjøpte jeg da jeg var i København i sommer. Lenge har den stått på ønskelisten, og jeg klarte nesten ikke å bestemme meg om jeg skulle gå for basic 1 eller 2. Valget falt så klart på basic 2 og har blitt en utrolig stor favoritt. Skyggene er matte og helt uten shimmer, noe som gjør det perfekt til å lage en hver everyday make up look. Den har de perfekte skyggene til å kunne lage så utrolig mange fine looks, samt man kan også lage en fin smokey eye til kveldstid om man ønsker. Samt går det også an å bruke som multitaskingsprodukt ettersom denne har noen sinnsykt fine skygger til å kunne fylle inn bryn med. Denne er jo perfekt til å ha med i veska. Min bestevenn i sminkepungen for oktober måned.

 

 

x THERESE

4Comments

Anita Fossberg

01.11.2015 kl.20:20

Så mye fint! :)

Henriette Celin

01.11.2015 kl.21:47

Så fine produkter! den parfymen lukter så deilig :-D

Therese Pettersen

01.11.2015 kl.21:50

Bergensergenser: Ja, den gjør så!

Therese

03.11.2015 kl.12:37

Jeg elsker de øyeskyggene - fikk dem til bursdagen min i sommer og har brukt dem hver dag siden! :D

Skriv en ny kommentar

hits