SKREDDERSY KJOLEN DIN HOS SOFIA MOORE

// I samarbeid med Sofia Moore

 

Nå som julebordsesongen og andre store festlige anledninger som både november og desember bringer med seg ønsker man kanskje å finne den perfekte kjolen. For mange er ønsket om det perfekte maxikjolen et must - man skal kanskje være ekstra fine på julebordet som i år har valgt "Galla" som tema og man går på leit i lang tid og finner kanskje ikke den rette kjolen. Med Sofia Moore er dette blir dette ikke noe særlig problem lenger. 

Sofia Moore er nemlig et svensk merke som nylig ble lansert på her i Norge. De tilbyr å skreddersy din kjole i ulike modeller til ulike anledninger, enten om det er til cocktailparty eller bryllup. De har så utrolig mange fine kjoler å velge mellom at det nesten blir vanskelig å peke ut en favoritt. Jeg har satt sammen en collage med 3 forskjellige som falt best i smak hos meg under kategorien "Cocktailkjoler" og "festkjoler". 

COCTAIL KJOLER:
1. VALETTA  / 2. LILLE / 3. DAMASCUS

FESTKJOLER: 
1. SAINT TROPEZ  / 2. CANNES / 3. TANGIER 

 

Det jeg liker spesielt godt med dem er at man får muligheten til å velge i mange ulike farger der man kan få tilsendt gratis fargeprøver før man eventuelt bestemmer seg for hvilke farge man ønsker seg. Det at de også har den såkalte "perfekt passform garantien" gjør det så mye lettere for mange å velge å bestille kjoler fra nettet og spesielt hos dem. Denne garantien går ut på at de dekker omsyingskostnader opp til 500 kr om kjolen ikke skulle passe når man mottar den i posten - dette gjelder såklart én gang! Her snakker vi super service! 

 

Trenger du en ny ballkjoleda anbefaler jeg at dere sjekker ut Sofia Moore!

 

 

x THERESE

 

3Comments

Vilde

31.10.2015 kl.12:54

Tusen takk for tips <3

Regine

31.10.2015 kl.15:46

Så smart!! :)

God helg!

Norwegian Cupcake

01.11.2015 kl.10:11

For et herlig tips! Utrolig flotte kjoler.

NYT søndagen!

Skriv en ny kommentar

hits