XMAS GIFT IDEAS

//Adlinks

Julen nærmer seg med stormskritt. Mange har allerede begynt med julegaveinnkjøpene, andre tenker på det, mens noen av oss også utsetter det til siste liten, noe som jeg angrer på å gjøre hvert år. I år har jeg bestemt meg for å være tidlig ute, i løpet av denne uken skal jeg få begynt på julegavene og få bedre oversikt over hvem jeg har å gi til og hva de skal få. 

Det med julegaver er sjeldent en enkel sak. Enten får man som svar at enkelte ikke vet hva de vil ha, eller så får man svaret "Jeg/vi trenger ikke noe, vi har alt vi trenger. du/dere trenger ikke tenke på meg/oss i år". Like kjedelig hver gang! Under her har jeg derfor satt sammen 3 forskjellige "kategorier" med julegavetips - til henne, til ham og ikke minst en for hjemmet. 

 

TIL HENNE1. HER / 2. HER / 3. IITTALA / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER

 

For meg er det alltid vanskelig å si hva jeg ønsker meg. Penger og gavekort er alltid det som ligger under treet til meg, så får jeg enten satt pengene inn på sparing eller få kjøpt meg noe jeg i ettertid kommer på at jeg ønsker meg. Søte pysjer/koseklær eller accessories er alltid en sikker vinner syns jeg når det kommer til å gi jenter julegave i år. Sørg kanskje for å få byttelapp med, så er man på den sikre siden om det enten ikke skulle falle i smak eller passe i størrelse! 

 

TIL HAN1. HER / 2. HER / 3. THE BODY SHOP / 4. THE BODY SHOP / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER 

Det er ikke alltid like lett å finne ut hva man skal gi til det motsatte kjønn. Har du muligheten; rot gjennom klesskapet til kjæresten, finn ut hva han trenger og skriv det ned på en liten note på telefonen. Vi vet alle at gutter alltid er sent ute til avtaler; kanskje det er lurt å investere i en ekstra fin klokke til ham? Elsker han morgenkaffen; kjøp en ekstra fin kaffekopp. Klær og sko er vel det beste tipset å kunne gi når det kommer til å kjøpe til noen til jul. Er han i en jobb som krever mye gåing i løpet av dagen; kjøp et par nye og gode joggesko. 

TIL HJEMMET

1. HER / 2. HER / 3. THE BODY SHOP / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. IITTALA


For meg er det alltid lett å finne interiørgaver, spesielt til foreldre eller besteforeldre. Da får man muligheten til å la dem bruke det hele tiden og at det får sin egen plass i huset. Interiørgaver kan også være topp å gi til både seg selv og andre. Man vet som oftest selv hva man trenger eller vil fornye hjemmet sitt med, så det å gå til innkjøp av julegaver til seg selv og leiligheten fra seg selv er en topp ting å gjøre. Dette året er er disse herlighetene over her mine topp ønsker for interiør. 

(nr 3. er faktisk egentlig beregnet for te-mix til badekar. Men hvor praktisk er det ikke å kaste denne oppi takannen fra Design Letters by Arne Jacobsen? De er bare råålekre sammen syns jeg!)

 


 

 ANDRE TIPS:


- Start tidlig: Det å starte tidlig er alltid lurt, slik slipper man unna desember kaoset der man verken kommer frem noen plass eller finner parkering hverken på den ene parkeringsplassen eller den andre. 

- Hjemmelagde gaver er like gode som andre gaver. Det er alltid tanken som teller. Er man kreativ kan man finne på hva som helst; strikk en genser, noen puter eller lag hjemmelaget granola. En annen ting som er populær å lage er å lage egen kakemix i Norges glass; skriv oppskriften på en søt liten lapp og heng den rundt glasset med en søt sløyfe - alltid en slager!

Lag lister på hvem som skal få gaver og hva du tenker å gi. Jeg liker alltid å lage liste hvor jeg f.eks starter med de nærmeste. Jeg spør også alltid hva vedkommende kunne tenke seg og skriver det ned. 

- Lag budsjett. Det er lett å bli veldig ivrig, spesielt å gi til dem du er mest glad i. Det kan være lurt å sette seg å tenke over priser på hver enkel person. Skal man f.eks gi gave til hverandre i venninnegjengen kan det være lurt å gå sammen å avtale en sum man skal holde seg innenfor.

- Hudkremer, såper og slike ting er alltid en sikker vinner! Det er noe man alltid får brukt for og sjeldent blir skuffet av å få. Body shop har jo så mange gode dufter til både unge/eldre, damer/menn.

 

Lykke til med julegaveshoppingen <3

 

HAR DU BEGYNT MED JULEGAVESHOPPINGEN (ELLER I DET HELE TATT BEGYNT Å TENKE PÅ DET) ?

 

 

 

x THERESE

4Comments

Sofie Caroline Nilsen

26.10.2015 kl.16:29

Så mange gode tips :D

Ronja og Martine

26.10.2015 kl.16:31

Bra innlegg, veldig lurt for meg som ALLTID sliter med bra julegave ideer! Håper du får en superflott mandag videre!<3

Hadde satt stor pris på om du hadde sjekket innom vår blogg:)

Marielle Kristine Eliassen

27.10.2015 kl.22:21

Gode og fine tips! :D

Selv begynte jeg allerede å tenke på julegaver i SEPTEMBER, hahah, såå tidlig.. :p Vet sånn ca hva jeg skal kjøpe til alle sammen, hah. Har til og med fått kjøpt julegave til hun ene venninnen min og, så det er ikke verst! :D

Therese Pettersen

27.10.2015 kl.23:00

Marielle Kristine Eliassen: oi, skal si du er tidlig, hehe! Og så gøy at du har så god oversikt! Selv begynte jeg i dag og er nesten litt stolt over at jeg klarer å være nokså tidlig ute!

Skriv en ny kommentar

hits