MY FAVES ON YOUTUBE

TV er for meg noe av det kjedeligste jeg kan gjøre, selvom jeg kanskje elsker det også til tider. Men det morsomste av alt er at det faktisk sjeldent er noe gøy å se på. TV-serier er jeg også utrolig kresen på og er få serier jeg faktisk liker og som klarer å holde konsentrasjonen min oppe lenge nok til å klare å få med meg hele episoder før jeg må stoppe opp og gjøre noe i mellomtiden; derfor har jeg lagt min store elsk på youtube. Jeg abonnerer på uttallige youtube-kanaler og når favorittene mine legger ut noe nytt stopper omtrent hele verden opp for meg fordi jeg bare MÅ få med meg de nyeste videoen deres. Så i dag tenkte jeg at jeg kanskje skulle dele mine favoritter med dere.

 

@INTHEFROW:
Søte Victoria har jeg fulgt lenge nå. Jeg oppdaget henne da hun gjorde en collab sammen med Samantha Maria for litt over ett år siden og har fulgt henne siden. Victoria lager utrolig mange gode sminkelooks som er verd å sjekke ut!@SAMANTHA MARIA:
Tidligere kjent som beautycrush. Samantha er faktisk den første jeg oppdaget på youtube og som jeg abbonnerte på for maaange år siden. Jeg har så og si fulgt henne fra dag 1 og er fast følger den dag i dag også. Jeg elsker alle style videoene hennes og ser på henne som en av mine største inspirasjoner. Jeg er også daglig leser av bloggen hennes samanthamariaofficial.com@CARLY CRISTMAN:
Carly oppdaget jeg faktisk for bare noen få dager siden og har vært helt obsessed med. Jeg har så og si sett gjennom alle videoene hennes allerede. Stilen hennes og ikke minst leiligheten hennes er bare helt superfint! Jeg har blitt helt forelsket i apartment touren hennes og har sett den flere ganger. Carly jobber faktisk også for kanalen E! og man får også innblikk i hvordan hverdagen hennes er i bransjen. I tillegg er hun bare supermorsom og jeg har ledd med henne i mange av videoene. Hun er bare helt rååå og virkelig å anbefale å følge henne!@BECCA ROSE:
Søte søte søte Becca! Årh, hvor skal jeg begynne? Hun virker bare som tidenes søteste person og er en av kanalene jeg har fulgt i lang tid nå. Jeg elsker alle sminkevideoen hennes, primark haulene hennes og jeg er også innom bloggen hennes beccarose.org@ANN LEE aka ANNEORSHINE
Anneorshine er min største inspirasjon når det kommer til kreative ideer. Hun lager utallige DIY's og viser dem utrolig godt hvordan det gjøres. Her kan man finne alt fra office decor, og til og med en Prada Marfa DIY. Ønsker man å bli mer kreativ, eller trenger noen nye prosjekter til soverommet, hjemmekontoret, stuen eller i huset generelt anbefaler jeg på det sterkeste å sjekke ut henne! 

HAR DU NOEN FAVORITTER PÅ YOUTUBE? I SÅ FALL; HVEM ER DIN(E) FAVORITT(ER)?

0 Comments

Skriv en ny kommentar

hits