LET'S FALL IN LOVE WITH FALL

Nå som høsten nærmer seg er det kanskje på tide å forberede seg på både makeup og skincare fronten! Når tiden går mot mørkere tider bytter jeg gjerne neglelakken ut fra nude til mørk burgunder. Favorittfargene som brun, grå, sort og burgunder blir endelig dratt frem fra klesskapet og samtidig blir de nude neglelakkene skiftet ut i samme fargeskala som finnes i klesskapet. Det er nå også på tide å skifte om rutinene for å holde huden glødende og ikke minst gi den riktig fuktighet. 

 NAKED 2 BASICS PALETTE er blitt min all time fave. Etter at dette ble et produkt jeg kjøpte med meg fra Danmark i år har det blitt med meg overalt. Palettet har alt du trenger og er perfekt for å bruke det som et multiprodukt; Sort øyenskygge for eyeliner for et mer duset ned resultat og mer "naturlig" i tillegg til at man kan blande sammen den perfekte fargen til å fylle inn bryn. Og for ikke å glemme er har dette palettet så mange farger at det aldri går feil til å lage den perfekte øyenskyggen for både hverdag og fest; sammen med en lys smokey eye blandet med disse og et pigment fra f.eks MAC kan man dra fra jobb rett på fest! Hvor genialt er det ikke? ME LOVES ALOT!

MATTE LIP COLOR fra ELF har jeg lagt mitt ELSK på! Ikke bare sitter de som støpt på, men de holder så lenge. De kommer i ganske mange farger, og er helt perfekte og passer for de fleste. Tommel opp for en leppestift som er matte og holder hele dagen og langt utpå kvelden!

AMBIENT LIGHTING PALETTE er så og si snart klikket hjem i postkassen! Dette er mitt stort ønsket produkt for høsten. Ikke bare fin for highlight, men gir perfekt glødende contouren.

 

 

Til skincare står Shai sin shaibox høyt på favorittlisten over produkter for å preppe huden i dusjen. Shai i seg selv var jeg ikke så begeistret for da jeg mottok prøven jeg bestilte, men etter å ha prøvd den sammen med den fantastiske shave & shower gélen som følger med shaibox er jeg helt frelst! Scrub fra &other stories og body lotion fra body shop står sterkt sammen og beste kombinasjoner etter en god og lang dusj. De lukter også helt himmelsk.

 

 

 

HVA ER DINE FAVORITTPRODUKTER FOR A/W SESONGEN?

 

0 Comments

Skriv en ny kommentar

hits