MY WAY TO A FLAWLESS FACEFor meg handler veien om til et flawless resultat om å bruke de riktige produktene. Det å gjøre en god jobb med rensing både morgen og kveld er nøkkelen til suksess syns jeg. Det hjelper både på å få et bedre resultat på sminken, og ikke minst hjelper det også på med sminken.

Det å starte med en god base med både cleanser, skrubb og riktig fuktighetsprodukter er for meg utrolig viktig sammen med de produktene som er tilpasset hudtypen og som i tillegg ser bra ut.Clinique's dramatically different moisturizing gel:
All time favorite! Ah, words can't describe. Dette tør jeg å påstå er den beste ansiktskremen jeg noengang har prøvd og kommer nok mest sannsynlig aldri til å bruke noen annen. 

Beautyblender:
Min trusty beautyblender har fulgt meg i snart 6 år nå. Den begynner å bli en smule slitt, så det er kanskje på tide å investere i en ny? Når det kommer til redskaper for å påføre foundation og/eller concealer så HATER jeg koster ettersom jeg ikke får det resultatet jeg ønsker. En gjennomdampet beautyblender er derfor mitt beste redskap for et perfekt resultat.

Loréal's Infallible foundation:
En ny stor favoritt hos meg er denne infallible foundationen fra Loréal paris. Jeg har alltid unngått å bruke foundation fra Loréal ettersom jeg aldri har vært fornøyd med de gangene jeg har prøvd ut deres true match. Men etter å ha lest en rekke anmeldelser av denne, sett denne mange steder på både andre blogger og youtubekanaler måtte jeg bare prøve den. Denne matte versjonen er ganske ny på markedet. Jeg elsker den mer enn noe annet ansiktsprodukt jeg noengang har prøvd. Det at den er matt er jo også et stort pluss! Denne sitter også så godt at for meg er det ikke lenger vits i å bruke en primer i tillegg til fuktighetskremen. 

Clarins instant concealer:
It's perrrf! Blant de concealerene jeg har prøvd har dette blitt min absolute fav. Den har så ekstremt god dekkevne, og ikke minst holder den hele dagen.

Mac's Studio fix: 
Et utrolig godt produkt. Jeg har aldri vært en smule misfornøyd med mac sine ansiktsprodukter. Denne er perfekt å sette en hver foundation og concealer med, i tillegg til at den er lett å ta med seg i veska om man trenger å fikse på sminken utover dagen! 

Loréal's Glam Bronze:
Denne fikk jeg i en goodiebag da jeg var på makeup kveld på Loreal for over 1 år siden nå. For meg kan den kanskje virke litt for oransj etter min smak i begynnelsen, men utover dagen gjevner den seg så utrolig godt inn i huden og blir helt fantastisk på. 

The balm's Mary-Lou Manizer:
Perfekte highlighteren jeg noengang har prøvd, den gir det lille ekstra av glød til huden og med å få blendet denne ut skikkelig ser det så utrolig naturlig ut. Den er også perfekt som øyenskygge. 

1 Comment

Vilde

18.06.2015 kl.14:00

Så fint! Takk for supre tips :D

Skriv en ny kommentar

hits