FERDIG!

Hei torsdag! ENDELIG er eksamen ferdig gjort og klar for innlevering i morgen. Disse to eksamensukene har gått så utrolig fort at jeg ikke har klart å holde styr på hverken dag, dato eller klokkeslett. Det har vært så utrolig mange lange dager på skolen med mye jobbing, frustrasjon og ikke minst venting; er det en ting jeg har lært de siste to årene på studiene er det at alt innenfor interiørfaget tar så ufattelig lang tid.

Nå skal jeg i gang med skikkelig vasking og rydding av leiligheten for å få begynt på det! Neste helg kommer både mormor og morfar, mamma og stefar ned for å hjelpe meg å flytte hjem igjen, så det er mye som må gjøres klart før den tid! Leiligheten har sett ut som et mareritt i seg selv; sko som har ligget overalt, fargeprøver her og der, materialprøver over alt og for ikke å glemme har oppvasken stått opp til taket; jeg er nesten litt for flau av tanken over at vaktmesteren i blokka har sjekket brannalarmen her mens jeg har vært fanget i eksamenskaoset, så vi får krysse fingrene for at han forstår. Haha!

 

Nei, nå må jeg få gang på sakene! Vi skrives <3

6Comments

cuskima

11.06.2015 kl.18:21

håper det gikk strålende :D

er masse jobb når det står på som verst :)

Therese Pettersen

11.06.2015 kl.19:08

cuskima: Tusen takk! :)

Ja, det er enormt mye jobb!

cuskima

11.06.2015 kl.20:02

ja :)
Så deilig å være ferdig, er kjempe hard jobb med eksamen :) Håper du får karakterene du ønsker!

Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

Hanna

12.06.2015 kl.09:56

Så hærlig å være ferdig :-D Har du tenkt å gå rett ut i jobb nå, eller skal du ta Bachelor?

Therese Pettersen

12.06.2015 kl.13:02

Hanna: Ja, det er helt fantastisk! :) Jeg har ikke søkt videre til bachelor nå. Vurderer kanskje å ta det om 1 eller 2 år, men akkurat nå føler jeg ikke for å ta noe ekstra i utlandet, så da lar man heller det vente til et senere tidspunkt. Jeg håper mest å gå ut i jobb nå, men har søkt andre studier ved universitetet i Stavanger til høsten som en plan B om jeg ikke får jobb til høsten! :)

Skriv en ny kommentar

hits