EAT CLEAN

.. A fresh start on your week
Goooood mandag dere! Hvordan har deres helg vært? Min har bestått av å ha vært helt tappet for energi - jeg har bokstaveligtalt ligget i fosterstilling, nesten gråtende over tingene som jeg burde gjort, men ikke orket å gjøre. Heldigvis er mandag endelig her og en ny uke med mye jobbing og siste innspurt av eksamen før innlevering fredag! Herregud som disse to siste ukene har flydd av gårde og jeg har offisielt bare 2 hele uker igjen i Oslo. SHIT!

Anyways, jeg har fått totalt dilla på salat den siste tiden og spiser det så og si til både lunsj og middag hver eneste dag. Å starte fresh i uken slår jo ikke feil i det hele tatt, samt det å få i seg nok vitaminer og mineraler er også utrolig viktig! Min favoritt består av hjertesalat, spinat, agurk, bønner og avocado. Også er jeg veldig glad i dressing bestående av naturell yoghurt og hvitløk; så godt og så sunt!! yumz.

 

Håper dere får en super uke! 

 

x T

6Comments

Nam, nam.:) Ha en god dag!

SUNNIVA

08.06.2015 kl.12:32

nam, så godt :)

Iselin Renée

08.06.2015 kl.12:34

Deilig å starte fresh på en mandag ja :)

cuskima

08.06.2015 kl.14:44

deilig med salat,mne eg for glad i varm mat til å spise dette hele tiden :) Håper du får i deg nok næring til eksamen og alt du skal gjøre

klememting

Therese Pettersen

11.06.2015 kl.19:09

cuskima: Haha, jeg er for glad i varm mat selv, syns salat blir litt ensformig i mengden, men er lett når man ikke har så god tid til å lage mat!

cuskima

11.06.2015 kl.20:03

helt sant enkelt da med liten tid :D

Skriv en ny kommentar

hits