PINEAPPLE LAMP

 

Fra Cornelias hus, kan kjøpes her

 

Den perfekte ananaslampen har jeg vært på jakt etter lenge og helt siden jeg oppdaget denne lampen på Cornelias hus for et par uker siden visste jeg at denne var den rette. Den er så nøytral, perfekt og akkurat slik jeg ville ha den.

Dette skulle vel egentlig være eksamensgave til meg selv og jeg lovet meg selv at jeg ikke skulle falle for fristelsen med å kjøpe den før eksamen var levert inn, men ettersom dette var den siste(!) de hadde, hadde jeg ikke noe valg! iiiiii, Jeg er SÅ fornøyd

5Comments

Linn Therese

31.05.2015 kl.12:08

Den her var jo bare såå søt, og perfekt nå som vi nærmer oss sommeren! Ååå, sikle.

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin onsdag, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Ellers vil jeg tipse deg om det siste innlegget mitt der spør jeg dere hva dere lurer mer på angående meg, bloggen min, forholdet til kjæresten, fremtidsplaner etc! Jeg har nemlig fått han til å svare på disse spørsmålene på video. Det eneste problemet er bare at jeg ikke har fått noen kommentarer enda, og synes det er litt flaut og synd for kjærestens del som jeg vet har forhåpninger. Så jeg vet jeg er desperat nå, men hadde blitt kjempe glad hvis du ville lagt igjen et lite spørsmål eller to :)

Therese Bråthen

31.05.2015 kl.12:49

Den var drit søt : ))

Ingrid

31.05.2015 kl.13:16

Så stilig lampe :)

SUNNIVA

31.05.2015 kl.15:34

jeg elsker den, den var utrolig søt!

Thao

31.05.2015 kl.16:01

Den var utrolig stilig og søt. Har lyst på en ananas lampe :D Hun Linn Therese poster den samme kommentaren på ALLE blogger på blogg.no....

Skriv en ny kommentar

hits