IN MY MAKEUP BAGmy holy grails!

 

Jeg er alltid på jakt etter de riktige sminkeproduktene, og som regel faller jeg for fristelsen til å kjøpe de litt dyrere sminkemerkene ettersom jeg alltid syns de fungerer så mye bedre enn mange av de billige. Mitt siste innkjøp er instant concealer fra Clarins, en som fort har blitt min favoritt. Jeg har prøvd så uendelig mange concealere som jeg syns ikke har oppnådd mine krav, men etter at jeg gikk for denne har jeg blitt helt forelsket; den dekker så utrolig godt og gjemmer bort de mørke ringene under øynene mine som jeg sliter ekstremt med å få bort. Jeg bruker den i fargen 01, som er den lyseste ettersom jeg er ganske lys i huden og liker å ha en som lysner opp under øynene!

Et annet must-have  for meg i sminkevesken er definitivt Brow artist fra Loréal Paris som lenge har vært en favoritt hos meg og som jeg sverger til. Å ha definerte bryn gjør så utrolig mye med sminkelooken, og ikke minst gir det lille ekstra løftet til ansiktet, noe som jeg har blitt veldig opptatt av. Jeg har gått fra å bruke den mørkeste til den lyseste ettersom jeg syns den gir et mer naturlig resultat og det er mye lettere å bygge opp fargen uten at den blir for mørk.

Naked 2 paletten er nr 1 å ha i sminkevesken syns jeg! Den inneholder så og si alle farger du trenger for å legge enhver øyesminke! Denne har vært med meg overalt etter jeg kjøpte den i Paris på Sephora! Heldigvis har de Urban Decay åpnet egen avdeling på Oslo City, så skal ikke se bort i fra at jeg også skaffer meg Naced basics paletten som også er høyt på ønskelisten for tiden!

Ellers er jeg stor fan av Baby skin primer fra maybelline (som etter min mening er verdens beste primer), Mary-Loumanizer fra the balm som gir en utrolig fin glød til ansiktet, og for ikke å glemme Camera ready BB-cream fra smashbox som har vært min faste følgesvenn i over 3 år! 

7Comments

Kristi Pedersen

16.05.2015 kl.17:37

veldig kjekt innlegg! :D håper du får en super kveld, og en strålende 17. mai feiring <3

Emma Olsen

16.05.2015 kl.18:01

Så mye fint du har :)

Håper du koser deg masse i morgen! :)

Monica Lindstad

16.05.2015 kl.19:34

Så mye fint du har! Har mye av det samme faktisk :)

Therese Pettersen

16.05.2015 kl.20:22

Kristi Pedersen: Så hyggelig at du likte det! :)

Håper du også får en strålende kveld og en super 17. mai!

klem <3

Elise M. Olsen

16.05.2015 kl.20:29

Herlige produkter!

Tone Lund

16.05.2015 kl.23:23

Så fine produkter, har kjempe lyst til å teste Baby skin primer! :)

Therese Pettersen

16.05.2015 kl.23:59

Tone Lund: det burde du :) den er bare helt fantastisk <3

Skriv en ny kommentar

hits