SOME GOOD BEAUTY PRODUCTS

//Sponset innlegg

 

For meg er riktig hudpleie et must og jeg er ekstremt skeptisk når det kommer til å teste ut det ene og det andre, ettersom jeg mange ganger får allergiske reaksjoner - noe som er utrolig synd! 

For en stund siden fikk jeg tilsendt en pakke fra Aspire Brands med et par skjønnhetsprodukter som jeg skulle teste ut fra både formula 10.0.6, batiste og I love... Dette er også merker som jeg sverger til, ettersom de behandler huden min utrolig fint og har funket utrolig godt for meg.

 
FORMULA 10.0.6

Er du på jakt etter det perfekte produktet som kan brukes på bare mer enn en måte bør du teste ut denne; Denne fungerer både som en maske og en skrubb. Det jeg liker spesielt godt med denne er at den har små korn i seg som gjør at du fjerner også de døde hudcellene når man skrubber. Slik jeg liker å bruke den er å først bruke den som en maske, når den har stivnet tar jeg vann på i hendene og fukgjør den igjen og skrubber før jeg fjerner den fra huden! Denne får virkelig huden til å føles helt fantastisk ut etterpå! Denne har jeg gått gjennom mer enn bare en av, dette var faktisk et av de første produktene jeg selv kjøpte da jeg først oppdaget Formula 10.0.6. I tillegg til å være utrolig god lukter den utrolig godt - pakningen sier pink grapefruit, men jeg er helt sikker på at det er gjemt jordbærmelk inni der et sted! haha

 

BATISTEBatiste sin tørrshampoo er et must for meg. Ettersom jeg prøver å være flink med å kun vaske håret mitt 1 gang i uken blir tørrshampoo et godt alternativ om jeg føler at håret mitt begynner å bli fett! Det er også en genial løsning for å få volum i håret. Mitt hår ligger så og si flatt hele tiden og jeg sliter skikkelig med å finne produkter som funker for meg og som samtidig ikke gjør håret mitt fett. Jeg har prøvd utallige hårsprayer og til og med hårpudder som skal gi volum uten at det i det hele tatt fungerer skikkelig - håret blir bare flatt og ekkelt. Derfor ELSKER jeg hårshampooene fra Batiste og ikke minst er det så utrolig genialt at de kommer i små pakninger; genialt å ha med seg i veska på shoppingturene, i bursdager eller en tur ut på byen med jentegjengen!

 

I LOVE...
I love cosmetics har også vært en favoritt i et par år nå! Jeg har alltid sverget til såpene deres så lenge jeg kan huske! Når det kommer til f.eks body butters, som jeg har vært så heldig å få teste ut var jeg mer skeptisk. Jeg har mange ganger prøvd ut The Body shop sine, og jeg har aldri likt dem ettersom de trekker inn i huden så utrolig sakte og man føler man går rundt og er klissete i minst 1 time før man føler man kan kle på seg. Denne body butteren fra i Love er genial syns jeg, ettersom den lukter godt og ikke minst trekker den inn i huden så utrolig fort og mykgjør helt ekstremt mye! Definitivt min nye favoritt!

 

LIPSMACKERS

Denne har jeg testet ut i rundt 3 måneder nå og er snart tom for den! Haha! Jeg ville rett og slett bare ta den opp igjen fordi jeg kan ikke understreke hvor god den er! Å finne den perfekte lipbalm for meg er utrolig vanskelig, som nevnt er min hud ekstremt sårbar og det er veldig mange produkter som gir meg allergiske reaksjoner, som f.eks veldig tørr hud, noe som ofte skjer med leppene mine om jeg ikke har den riktige lipbalmen tilgjengelig. Denne syns jeg er så utrolig god og er definitivt en av de beste jeg har prøvd; den mykgjør og legger seg ikke som et lag oppå leppene, noe som jeg føler mange lipbalms gjør. 

 

 

Ps: Ærlige meninger 

2Comments

Mari Alena

14.05.2015 kl.14:00

jeg er helt avhengig av batiste tørrsjampoene :)
Batiste er jeg helt avhengig av :) Fine produkter :)

Skriv en ny kommentar

hits