DO IT YOURSELF SUNDAY

... fra et smykke til mange

 Det du trenger er:
Valgt smykke 
Små ringer
Litt større ringer + "hengsler" - eller hva man nå kaller disse. (De store ringene + hengslene kommer i en pakke sammen.)
En tang; Dette for å åpne ringene og presse dem sammen igjen. 

 

 

Start med de små ringene; Her gjelder det å lage en rekke som er ca like stor som den originale. Det som også kan være et clue her er å se an lenden på smykket ettersom noen kan ha litt kortere kjede enn andre, så ønsker du et litt langt smykke må du ha litt lenger lenke. Hvordan sette dem sammen? Åpne ringene med tangen, før en ny ring innpå og klyp igjen med tanken . Så enkelt er det, og så fortsetter du til ønsket lengde. 

Når du er ferdig tar du bare å trer lenken innpå kjedet før du avslutter med å ta en stor innpå enden. Den store er til å kunne hekte den på med hengselen, slik at det er større åpning for dette. 

 

PS: Det vil såklart være en liten fargeforskjell fra lenken du har laget og den som hører til smykket. Men dette vises som regel aldri heller! 

Ikke samme smykke, men samme prinsipp!

 

 

Har du prøvd denne metoden med dine smykker før?

2Comments

Tine

12.04.2015 kl.14:49

så nydelig :D

Jeg må nesten begynne å følge bloggen din :) gå inn på bloggen min og trykk "legg til som venn" så kan vi følge hverandre :)

Madeleine

12.04.2015 kl.15:20

kult da =) ha en fin dag =)

Skriv en ny kommentar

hits