DIY IDEAS: INTERIOR

TREE CANDLEHOLDERS / TABLES:


Du trenger:
Noen tykke små trestammer
Telys
Boremaskin
Maskeringstape
Gullspray - Kan kjøpes på Panduro; ønsker du å spare mye penger anbefales det å kjøpe billakk i gull fra biltema :)

Hvordan gjøre det:
Start med å sage av valgt lengde og bor hull slik at man kan stappe et telys nedi. (har du en handy far, stefar, kjæreste, bror, nabo eller generelt en handyman i nærheten - BRUK HAM, for alt han er verdt!). Ta maskeringstapen og plasser den rundt stammen; her kan du velge om du ønsker rette linjer, skrå linjer der gullsprayen skal være mer på en annen plass enn den andre og du velger også hvor tykk den er. Avslutt med å spraye et par lag med gullspray og la tørke i et par timer før de tas i bruk. 
PS: Anbefales å gjøre utenfor! I motsetning til lysestaker er det også kult å bruke disse som bord - da så klart med noen større trestammer. Tre gir et rustikt preg til interiøret, og ikke minst er det utrolig nordisk og rett å plassere i et hvert norskt hjem syns jeg!

 

 

WATER COLOUR PICTURES: 


Det du trenger er:

En pc, printer og ark
En ramme - gjerne kjøp en billig og fin ramme fra IKEA


Slik gjør du det:
Søk på f.eks "Chanel bottle water colour" på google, eller hva du måtte ønske. Finn ønsket bilde og print det ut i riktig størrelse slik at det passer i rammen. Voilà!!

 

 

PALLEBORD: 
Det lenge omdiskuterte pallebordet har vært utrolig hot i hjemmet veldig lenge nå, og personlig syns jeg det er så utrolig fint! Det eneste du trenger er en palle og evt maling - om du ikke ønsker å beholde den slik som den er. Usikker på hvor du skal få tak i en palle? Som oftest vet foreldre om noen som kan få tak i paller, evt. går det an å få kjøpt paller på f.eks jysk - her selger de dem billig. Om jeg husker riktig fra da jeg jobbet i bedriften tror jeg vi solgte dem for rundt 20 kr stk (noe som er utrolig billig!). Skal pallen males anbefaler jeg å gå for en nøytral hvitfarge ettersom at de fleste andre skjærer i en annen tone som f.eks gul, blå osv, noe som oftest kan føre til at det ser litt skittent ut - og hvem vil da det? Her anbefaler jeg også 9918 klassisk hvit fra jotun - nøytral tone - og har NCS-kode: S0500-N!

 

 

 

 

Håper dette innlegget ga dere litt inspirasjon til nye dekorelementer i hjemmet! 
HVA SYNS DU OM INNLEGGET?

 

 

Bildene er lånt fra weheartit

2Comments

Madde K.K

08.03.2015 kl.14:59

Herlig inspo!! Har sykt lyst til å lage de trestammene selv :)

Ønsker deg en herlig uke!
Mye kult :)

Skriv en ny kommentar

hits