TESTED THESE PRODUCTS

Sponset innlegg

 

Dere vet ikke hvor spent jeg har vært på dette innlegget - jeg har tross alt jobbet med dette en stund og ENDELIG er det ferdig!

Som dere vet (dere som har fulgt bloggen en stund) så ble jeg sponset av Aspire Brands for å teste noen produkter fra Formula 10.0.6, LipSmackers, I love... cosmetics og batiste og her er endelig resultatet:

 

FORMULA 10.0.6

  

GET YOUR GLOW ON: dette er en peel of ansiktsmaske som sier at den skal booste trøtt hud på bare noen få minutter, og ikke minst skal den ta bort døde hudceller, minske porer og breakouts. 

Denne er jeg så utrolig fornøyd med at jeg har ikke ord. Jeg ble så og si frelst fra første stund og jeg fikk til og med mamma med meg på å teste denne ut for å høre hennes mening. Jeg kan vel si det sånn at vi var ganske enige begge to.

Det jeg liker spesielt godt med denne er at den tørker ut problemene og minimerer problemene etter noen få bruk. Selv om den tørker ut huden syns jeg allikevel at den gir fuktighet - noe som for meg er et stort pluss og ikke minst føles huden så utrolig myk og "lett" etter at man har brukt den!

 

♥♥♥♥♥♥ (6/6)BATISTE:


Jeg har lenge vært stor fan av batiste og for å være helt ærlig er batiste den eneste tørrshampoo produsenten jeg har testet ut og vært trofast til de siste 3 årene. Jeg syns generelt disse er utrolig gode og er virkelig ens bestevenn når man ikke har tid til å vaske håret om morningen.
BLOOM:
 Dette er vel den av de to jeg likte minst. Personlig syns jeg denne lukter ekstremt kunstig og er heller et nødstilfelle-alternativ. 

♥♥♥♥♥ (1/6) 

 EDEN:
 Lukter så ekstremt godt at jeg ikke har ord! Denne har vært min trofaste følgesvenn og blitt med meg overalt i veska den siste uken. Jeg virkelig ELSKER denne her!


♥♥♥♥♥♥ (6/6) 

Alt i alt syns jeg disse fungerer godt begge to.


LIP SMACKERS:

 

Lip balms er jeg enormt kresen på generelt, og jeg hadde glemt ut hvor gode LipSmackers sine virkelig er ettersom jeg av en eller annen merkelig grunn la den på hylla for en periode.  Disse her er helt himmelske og både lukter og smaker (hihih) godt - men viktigst av alt mykgjør de leppene utrolig godt.


APPLE: ♥♥♥♥♥♥ (6/6)
ORANGE: ♥♥♥♥♥♥ (4/6)


(rangeringen er etter hvordan jeg liker duftene/smakene).I LOVE... COSMETICS:MANGO & PAPAYA: Denne her lukten er uten tvil helt fantastisk og har vært en av luktene jeg har sverget til så lenge jeg har brukt såpene i I Love ... serien! Det jeg liker spesielt godt med denne såpen (og generelt såpene fra I Love ... Cosmetics) er at lukten sitter igjen en god stund etter man er ferdig i dusjen!


♥♥♥♥♥ (5/6)

 

 

 


MINE FAVORITTER I ALT:

De produktene som nådde opp på topp var definitivt Formula 10.0.6 Get your glow on, LipSmackers Chupa Chups Apple og Batiste Eden. 


 

 

 

Hva syns dere om innlegget?

 

 

Ps: Ærlige meninger

11Comments

Cecilia Catharina

08.03.2015 kl.16:54

Kjempefint innlegg og så mange gode produkter :D

Ha en fantastisk søndag videre og kos deg masse :-)

Tante Voss

08.03.2015 kl.17:10

Spennende!;) spesielt annsiktsmaska vart eg veldig nysgjerrig på!!;)

Sjølv har eg ikkje fått den typen tørr shampoo til å funke så bra! Sverger sjølv til tony&guy sin tørr shampoo! Den annbefales virkelig å teste ut!;)

Ingrid

08.03.2015 kl.17:29

Bra innlegg :)

Madde K.K

08.03.2015 kl.17:31

Så herlig produlkter :)

Therese Pettersen

08.03.2015 kl.18:27

Cecilia Catharina: takk! Ha en fantastisk søndag og kos deg masse du også! :)

Therese Pettersen

08.03.2015 kl.18:27

Ingrid: takk! :)

Therese Pettersen

08.03.2015 kl.18:34

Tante Voss: ja, ansiktsmasken anbefales i alle fall på det sterkeste ;) så den er bare å løpe å kjøpe :)
Hvor kjøper du seriøst den ansiktsmaska henn :)?

Mango og Papaya er det rå digge lukter på :) Elsker håndkremen i serien :) Ser jeg må teste det andre også :)

Therese Pettersen

11.03.2015 kl.11:53

Audhild :) Mamma til lille William <3: Formula 10.0.6 serien, altså serien der ansiktsmaska kommer fra kan du få kjøpt på Vita som jeg vet om! Tror også det er å få tak i på Coverbrands.no ;)
Ok, takk for tips :)

Therese Pettersen

21.03.2015 kl.17:20

Audhild Mamma til lille Willi: Bare hyggelig :)

Skriv en ny kommentar

hits