GRAYSCALE INSPIRATION | LIVINGROOM

Hei dere! 


Beklager dårlig oppdatering de siste dagene, jeg har vært altfor travelt opptatt med praksis og kan ikke tro at det allerede er torsdag! I skrivende stund befinner jeg meg på praksisjobben og har siste dag før jeg går over til en ny avdeling (så dette er vel og merke et forhåndsskrevet innlegg!). Jeg har di 4 siste dagene vært intern som kjøkkenkonsulent på HTH hjemme i Stavanger hvor jeg har fått ryddet i showroomet - noe som har hjulpet meg med å bli kjent med utallige kjøkkenfronter - og for ikke å glemme har jeg fått lært å tegne kjøkken i programmene deres, noe som var utrolig gøy og jeg har storkost meg! 

Men tilbake til overskriften;

For tiden har jeg blitt enormt glad i Tine K produkter, og ikke minst gråtoner. Det er så utrolig mye fint på markedet nå med grått interiør, og for ikke å glemme hvor mye fint Tine K stadig kommer ut med - så jeg satt i går kveld og mikset sammen en collage med noen favoritter derfra samt H&M home favoritter. Her er litt inspirasjon til stueinnredning:

  Sofa her // Glassvaser her // Sofabord her // Lampeskjerm her // Lysestaker her og her // Gulvteppe her // Frostet glass brun vase her

 

 

Hva syns du om collagen?

5Comments

Anita Søvold

26.02.2015 kl.12:46

Så mye fint! :-D

SUNNIVA

26.02.2015 kl.12:51

så fine ting!

Tessa Terese Kvammen Bennett

26.02.2015 kl.14:51

Veldig fint! :)

Ingrid

26.02.2015 kl.16:05

Så mye fint :D
Heller mere mot hvitt jeg :)

Skriv en ny kommentar

hits