BEAUTY FAVORITES OF JANUARY

Rinse-off foaming cleanser mousse - Denne bruker jeg hver morgen og kveld; Fjerner sminken om kvelden, mens renser ansiktet om morningen før jeg påfører sminken. Denne er helt himmelsk, og er første cleanseren jeg har opplevd å få bort all sminken.

Naked 2: Aaaah.. No words.. Denne sverger jeg til til en hver anledning. Den har alle farger jeg trenger til både hverdag og til de mer spesielle anledningene. Denne kjøpte jeg da jeg var i Paris i september og har vært med meg overalt siden.

Tey're real mascara: Favoritten over alle favoritter. 

Essie 'Chills & thrills': Den fineste neglelakken på jord, og den fineste blåfargen i tillegg..Denne er nok den neglelakken jeg kommer til å sverge til de neste månedene. 

Essie 'no chip ahead' er et must i sminkevesken om man ønsker å ha neglelakken fin mer enn kanskje de to første dagene. Dette er en topcoat som skal hjelpe mot at neglelakken flakker av.. 

Baby skin primer: Definitivt den beste primeren noensinne, syns jeg. Bare synd den ikke finnes i Norge.. 

Smashbox camera ready BBcream har jeg sverget til så lenge jeg kan huske. Jeg har de siste årene også prøvd ut forskjellige foundations, men går alltid tilbake til denne. Klart min største favoritt

Pro longwear concealer sverger jeg også til. Jeg har lenge vært på jakt etter en concealer som faktisk funker, og den siste måneden har denne blitt en favoritt ettersom den dekker alt.

 

7Comments

Bra innlegg :D

Iselin Renée

04.02.2015 kl.16:55

Fine produkter :)

Amalie Marie Nygård

04.02.2015 kl.17:35

Så fine produkter:)

Monica Lindstad

04.02.2015 kl.19:03

Så fine produkter :)

Veronica S

04.02.2015 kl.20:37

Masse flotte produkter her.
Fine favoritter :)

Therese Pettersen

04.02.2015 kl.22:39

Karina Larsen: Takk, snille du :)

Skriv en ny kommentar

hits