TRAVELLING: VISITING THE CITIES

Ettersom jeg de to siste årene har kun fokusert på skole og jobbet hele ferier har jeg planer om å kunne reise mye til det neste året. Jeg har lyst til så mye, oppdage forskjellig kultur, arkitektur, kunst og ikke minst interiør. Jeg har de siste dagene opparbeidet meg en liste og håper på å kunne krysse av alle sammen innen 2016 er gått. 

LONDON er mitt første mål! Dit har jeg og mamma allerede planer om å dra til i sommer. London er vel en av mine favorittbyer, og kan ikke tro at det er snart 5 år siden jeg var der sist. Covent Garden, Oxford street med masse shopping, China Town, musikaler og ikke minst starbucks.

PARIS er desidert byen som gir meg gåsehud, og uansett hvilken retning du snur deg til er det noe nytt. De svære konstruksjonene, blant annet Eiffel tårnet som Eiffel kun konsturerte for å vise at det er mulig - I'm so fascinated. Ellers det å kunne se Louvre, spise ekte franske makroner utenfor Notre Dame og bare nyte utsikten over fasaden, all arkitektur generelt og ikke minst har jeg falt pladask for slottet i Versailles og den barokke arkitektur.

ROMA har jeg lenge hatt lyst til å besøke. Italia er jo den plassen der hvor alt startet, hvor all inspirasjon til kunst, arkitektur og interiør i bunn og grunn hentet fra. Colosseum, The Trevi Fountain, hvitvin og skikkelig italiensk pasta på sitt beste. Wanna go there S . O . .  B . A . D !!

 

HERE IS MY LIST FOR TRAVELLING THIS YEAR AND THE NEXT ONE:

♡ NEW YORK

♡ PARIS

♡ LONDON

♡ COPENHAGEN

♡ ROME

♡ VENICE

♡ STOCKHOLM

5Comments

Cecilia Catharina

20.01.2015 kl.17:16

Så fantastiske steder alle sammen! Jeg har vært i London, Kjøbenhavn, Stockholm og Venezia av disse og de er virkelig å anbefale alle sammen! Av de byene her jeg ikke har vært i har jeg så utrolig lyst til å reise til jeg også :D

Therese Pettersen

20.01.2015 kl.19:12

Cecilia Catharina: Ja, ikke sant! Jeg selv er helt forelsket i London og Paris og klarer ikke vente til å kunne dra tilbake!

Veronica S

20.01.2015 kl.20:41

Herlig. Stockholm har jeg vært i.. FOR EN FANTASTISK BY! bare gled deg. De andre byene kunne jeg tenkt meg å reise til. Men adder Nashville til listen.

Judit

20.01.2015 kl.21:42

Vil også dit!
London skal jeg også absolutt tilbake til. Kanskje jeg skal til Paris til sommeren eller Venice :)

Skriv en ny kommentar

hits