Skincare favorites

For meg er rensing av hud en viktig rutine i hverdagen! Jeg sliter ekstremt med uren hud og om jeg glemmer rutinen en dag ser huden min helt grusom ut dagen etter. 


Når det kommer til produkter liker jeg å prøve ut nye ting, men de siste månedene har jeg funnet de som fungerer for meg. Jeg syns gode produkter er utrolig viktig og investerer heller et par ekstra i det enn å gå for produkter som jeg ikke føler gir meg noe som helst! For tiden sverger jeg til både clinique, Formula 10.0.6 og garnier - noen av de produktene som faktisk fungerer best, syns jeg. Her er mine favoritter:

Rinse-off foaming cleanser mousse er det første produktet jeg starter med når jeg skal fjerne sminken. Denne fjerner aboslutt all sminken på huden og ikke minst gir den utrolig mye fukt til huden etter bruk!

Garnier cleansing water er neste steg på lista. Ettersom jeg ikke kan bruke cleansing foamen på øynene går jeg over øyeområdet med et par cottonpads dynket i dette her! Den renser sminken utrolig fort og kan absolutt anbefales på det sterkeste!

Pore cleansing face scrub har jeg sverget til i snart 2 år! Den er så god, og ikke minst føler jeg at den går skikkelig inn i huden og fjerner alle de døde hudcellene! 

Blemish care er som en transparant gelé som man smører på problemområdene. Ettersom jeg sliter med acne i store deler av ansiktet bruker jeg denne over hele ansiktet, men dropper øyneområdet ettersom dette ikke er bra. Den trenger inn i porene og tørker ut kvisene. På få dager er mange problemer borte! Denne har jeg også sverget til i over 2 år og syns den er helt fantastisk!All about eye serum kjøler ned og motvirker blå ringer under øynene! 

Etter å ha gått gjennom disse stegene smører jeg inn huden med en god fuktighetskrem. Dette er spesielt viktig om man bruker sistnevnte ettersom det tørker ut huden!


Alle produktene kan virkelig anbefales på det sterkeste! Personlig syns jeg alle er terningkast 6!! 

6Comments

Oslofru

10.12.2014 kl.21:22

Så kult inlägg, alltid kul att veta lite mer om produkter :)

Anniken G.

10.12.2014 kl.22:00

Det er helt sikker helt supre produkter! Selv bruker jeg ingen av dem, men nå må jeg nok det :-)

Seline

10.12.2014 kl.22:25

Sverger til Garnier sitt rensevann jeg også, kanskje de andre produktene også kunne vært noe :)

Hanna

12.12.2014 kl.12:22

Jeg anbefaler Clinique sin clarifying lotion 2, på det sterkeste viss du har kviser, det er den beste toneren jeg har prøvd!

Therese Pettersen

12.12.2014 kl.14:13

Hanna: Hei! Skal definitivt prøve den ut! Har vært på leit etter en bra toner lenge og har vurdert clinique sin! :) Takk for tips! <3

AF

19.12.2014 kl.10:58

Dette skal jeg virkelig teste ut. Takk for tipset.

Skriv en ny kommentar

hits