13 ting du ikke visste om meg

? Jeg eier så og si bare svarte bukser. Svarte bukser er det jeg føler meg mest komfortabel i og blir sjeldent sett i noe annet.

? Aldersforskjellen på meg og lillebroren min er 14 år. 

? Jeg er den mest paranoide personen som finnes. Når jeg skal legge meg og jeg skrur av lyset må jeg alltid ha på lommelykt på iPhonen, har jeg ikke den skrur jeg alltid av lyset og piler som bare det til sengen. Jeg er dritredd for under-sengen-spøkelser.

? Jeg er avhengig av sushi og bruker alltid en ekstremt dårlig unnskyldning som f.eks "Jeg har så mye oppvask at jeg ikke gidder å lage mat" for å ikke ha dårlig samvittighet over å bruke penger på det.

? Jeg HATER blod, sprøyter og alt det der, men allikevel var min største drøm som barn å bli dyreveterinær. Ironisk eller hva?

? Jeg er LIVREDD tannlege, leger og sykehus. Jeg er alltid på gråten og klarer sjeldent å holde tårene tilbake når jeg skal enten til tannlege, lege eller på sykehus. (Heldigvis er dette sjeldent at jeg besøker noen av disse). Jeg har faktisk så sprøyteskrekk at til og med bedøvelse hos tannlegen er et problem, jeg har blitt sendt til mange forskjellige tannleger og fått valium for å prøve å roe meg ned, men ingenting har funket.

? Jeg klarer ikke å gå i sko uten sokker. 

? Jeg ELSKER stickers på facebookchat. Det er faktisk blitt sånn at jeg og en venninne omtrent kommuniserer mer med stickers enn faktiske samtaler på facebook! Haha.

? Jeg danser ALDRI på byen. Når sant skal sies er det sjeldent jeg går på byen, men når jeg først gjør det finner du meg aldri dansende. Syns det er såååå kleint

? Jeg er avhengig av Weheartit. Klarer ikke gå en dag uten å hente forskjellig inspirasjon derfra

? På ungdomsskolen hadde jeg en periode der jeg ønsket svart hår med knall rosa striper. Jeg grøsser av tanken. Takker mamma ekstremt at jeg ikke fikk lov!

? Jeg HATER folk som kommer forseint, spesielt når det ikke kun går utover den personen det gjelder, men alle oss andre som må vente på vedkommende. Jeg blir seriøst så sint og irritert at jeg har lyst å gråte.

? Jeg blir rastløs veldig fort. Klarer f.eks ikke se en hel film sammenhengende uten å måtte gjøre noe annet underveis.


 

1 Comment

Sandra Pedersen

09.12.2014 kl.15:55

Så gøy! Slike innlegg er så kjekke å lese :D

Skriv en ny kommentar

hits