P i n k S u n d a y

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har en stor svakhet for rosa, og da jeg flyttet inn i min superlille leilighet skulle også alt dreie seg om rosa, hvitt og et hint av glam. Et år har nå gått og jeg kan ikke si at rosa er noe som er på ønskelisten når det kommer til både interiør og klær. Man kan vel si at jeg har vokst en smule fra fargen?

Jeg sier hele tiden til meg selv at jeg skal ta en skikkelig interiørshoppingsrunde og bare fornye alt, men ettersom jeg kun har et halvt år igjen her har ikke dette vært den største prioriteten i hverdagen min.


Søndagene her går for tiden i skolearbeid. Jeg kan ikke tro at tiden går så utrolig fort og semesteret er snart over. Jeg er midt i semesterets (vil jeg si) vanskeligste oppgave, men allikevel digger jeg den og jeg koser meg ekstremt når jeg sitter og lager 100 tankekart - for ja, det er jo virkelig veien til gode ideer har jeg funnet ut!

Ellers har jeg de siste dagene fått dilla på gabrielle sin nye singel "ti kniver". Gud, den er så fiiin! Har personlig aldri vært fan av gabrielle, men denne sangen gir meg virkelig gåsehud og jeg sitter nesten med tårene i øynene. Får virkelig ikke sagt nok hvor mye jeg elsker den sangen!! Hva syns dere?

Håper dere får en fantastisk søndag

6Comments

vildevatn

09.11.2014 kl.16:08

Kjempebra innlegg :D

Ingrid

09.11.2014 kl.16:19

Åå så fint du har det!Ønsker deg en super søndag, fine deg! <3

Therese Pettersen

09.11.2014 kl.16:38

Ingrid: tusen hjertelig, snille du<3

Therese Pettersen

09.11.2014 kl.16:38

vildevatn: takk! :D

cuskima

09.11.2014 kl.16:40

Du har nå noen rosa dingser igjen :D

Skole er vanskelig til tider,men senere finner man ofte ut at skolen er mye lettere enn jobb :D

Mange lengter tilbake...med mindre ansvar osv

Andre er glad den tiden er over.

Eg sier nyt alle tider...de kommer ikkje tilbake :D

Eg hadde slæppis dag i går og i dag er det vasking av klær gulv og oppvask og rydding på tapetet :D Eg har fri til tirsdag så har mulighet for en ny *søndag* i morgen :D

InspoTaTo

09.11.2014 kl.18:20

Flink, du! Lykke til videre med lesinga ^^

Skriv en ny kommentar

hits