My favorite makeup products

Her om dagen fikk jeg spørsmålet om jeg kunne vise frem noen av mine favorittprodukter - og selvfølgelig kan jeg det!

Jeg er som de fleste andre jenter: Jeg finner produkter som jeg ELSKER og som jeg gjerne kjøper på nytt og på nytt, rett og slett fordi jeg er skuffet for å bli misfornøyd, men på samme måte liker jeg alltid å teste ut produkter, men dette er kun etter å ha hørt mye om dem i forskjellige blader, på blogger og youtube. Haha. Uansett, her er noen av produktene som har vært favoritter hos meg den siste tiden.

 1. They're real mascara - Denne mascaraen har jeg dødd etter å få prøvd lenge. Jeg fant den først på sephora da jeg var i Paris tidligere i år, og dette er virkelig den beste mascaraen jeg har prøvd noen gang! Den er bare rett og slett helt fantastisk. 

2. Nilens Jord foundation - Jeg tror det er første gang jeg har blitt så "forelsket" i en foundation. Det føles så utrolig lett på huden og ikke minst smelter inn i huden med en gang. Jeg syns ikke denne foundationen har den beste dekkevnen, men har merket at den har en utrolig god buildable coverege og man ender allikevel ikke opp som en oransje gulrot etter å ha påført et par lag. Virkelig et produkt som jeg kommer til å kjøpe om igjen og om igjen!

3. Babyskin primer - Jeg har prøvd x antall primere opp gjennom årene, og har blitt like skuffa hver gang. Men da jeg kom over denne i Paris etter å ha hørt bra ting om denne på youtube bestemte jeg meg for å teste den ut. Jeg syns den gjør underverket, den dekker porene utrolig godt og ikke minst hjelper til at sminken holder hele dagen. Er dere på jakt etter en skikkelig god primer, bør dere teste ut denne. Dessverre finnes den ikke i Norge, men er ganske sikker at denne er å finne på nettet!

4. Fit me powder - Jeg har lenge vært skeptisk til dette produktet etter at jeg for noen år tilbake (når maybelline først kom ut med fit me serien) prøvde ut concealeren og huden min reagerte kraftig på den. Men ettersom jeg var desperat etter nytt pudder bestemte jeg meg for å prøve det ut for å se om dette var noe bedre for huden. Jeg syns det er helt supert, gjør huden matt etter påført foundationen og ikke minst dekker det kjempegodt!

5. Brownsing powder - Dette fra MAC har vært et produkt jeg har sverget til en stund nå. Det er har null shimmer i seg, noe som jeg syns er supert, etter som jeg liker å styre litt glød med å påføre highlighter på dager jeg heller føler for det. 

 

Ellers er jeg for tiden på leting etter en god concealer for å teste ut. Noen av dere som har noen gode produkter å anbefale? 

12Comments

Jannicke

30.10.2014 kl.20:20

nice

walking disaster

30.10.2014 kl.20:25

Jeg liker veldig godt det fit me pudderet, men det lyseste var nok for mørkt for huden min :(

Ida

30.10.2014 kl.20:35

Så mye fint!

maritasta

30.10.2014 kl.20:44

Sminke <3

frodith

30.10.2014 kl.20:54

Jeg bruker ikke så mye sminke, en mascara. Og den der så jo fin ut :)

Vilde My

30.10.2014 kl.21:56

Mye fint!

Er selv veldig glad i YSL sin babydoll mascara, den er super:)

Therese Pettersen

31.10.2014 kl.01:57

Vilde My: Aldri hørt om mascaraen før! Men på lista over sminke jeg må prøve ut! :) Takk for tips!

Therese Pettersen

31.10.2014 kl.01:57

maritasta: <3

Kristine

02.11.2014 kl.15:40

Helena Rubinstein Magic Concealer! Den desidert beste concealeren jeg vet om, men må legge til at den til tider kan bli litt greasy, spesielt i varmen, men nå på vinterstid er den perfekt! Den er litt dyr men man får ganske mye produkt! :D

Therese Pettersen

02.11.2014 kl.18:39

Kristine: Tusen takk for tips! Den tror jeg at jeg må på jakt etter. Har den god dekkevne? :)

Kristine

02.11.2014 kl.20:55

Det er en liquid concealer så den er tyntflytende, MEN dekkevnen er super. Den dekker alt, under øynene, småkviser, rødheter. Jeg har litt rødheter i ansiktet spesielt rundt nesen, og bruker denne hver dag! Den koster som sagt en del, men er verdt det:)

Therese Pettersen

02.11.2014 kl.23:23

Kristine: skal definitivt prøve den ut! Igjen, takk for tips! ??

Skriv en ny kommentar

hits